Sledujte nás

Hokej

Oceliari oficiálne odmietli bronzové medaily

Barani prijali majstrovský titul s otvorenou náručou, v metropole východu však s medailami zvolili iný postup.

Oceliari oficiálne odmietli bronzové medaily

V Banskej Bystrici prijali Barani majstrovský titul s otvorenou náručou a netajili sa ani bujarými oslavami. V metropole východu však zvolili iný postup a košický klub bronzové medaily odmietol.

Ako píše klub na svojom oficiálnom webe, medaily ešte dnes odošlú naspäť Pro Hokeju. Znenie sprievodného listu je nasledovné:

Vedenie klubu, realizačný tím a hráči klubu HC Košice sa jednohlasne zhodli na vrátení Vami zaslaných bronzových medailí. V nadväznosti na nami medializované vyjadrenie (dostupné na www.hckosice.sk) považujeme udelenie medailí za 3. miesto tímu HC Košice za nesprávne a nestotožňujeme sa s ním rovnako, ako sa nestotožňujeme s vyhodnotením celkového poradia na základe priebežného bodového stavu.“

V liste adresovanému Richardovi Lintnerovi ešte prezident klubu Július Lang dodáva:

„Vzniknutú situáciu považujeme za bezprecedentnú a stotožňujeme sa s riešením, ktoré prijali viaceré renomované a situáciou dotknuté ligy.“

Tento krok určite ocenia nielen hokejoví fanúšikovia, ale aj ostatné kluby a rovnako ho oceňujeme aj my. Po predčasne ukončenej sezóne nemal byť vyhlásený majster a sme radi, že rovnaký názor má aj klub HC Košice.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Hokej