Sledujte nás

Futbal

Bundesligová sezóna bude pokračovať v druhej polovici mája

Najvyššia nemecká futbalová súťaž dostala zelenú a my sa tak už čoskoro môžeme tešiť na pokračovanie sezóny.

Bundesligová sezóna bude pokračovať v druhej polovici mája

Nemecká Bundesliga bude pravdepodobne prvou z top 5 európskych líg, ktoré budú v sezóne pokračovať. Stať by sa tak malo už v druhej polovici mája.

Štartu dala zelenú samotná Angela Merkelová a nemeckí fanúšikovia si tak môžu začať pripravovať televízory a vypínať nudné reprízy. Všetky zápasy sa budú samozrejme odohrávať za zatvorenými dverami a pred prázdnymi tribúnami. Smutné ale nutné. Najskorším termínom, kedy opätovné spustenie ligy prichádza do úvahy, je pritom 16. máj. Bundesliga sa tak pravdepodobne rozbehne už čoskoro.

Kluby v Nemecku trénujú už približne mesiac a DFL by rada ukončila celú sezónu do konca júna. Či to bude naozaj možné, tak to ukážu až nasledujúce týždne.

Testy pokračujú aj naďalej (aktuálne 10 pozitívnych v 36 kluboch v Bundeslige a druhej najvyššej súťaži) a všetci hráči a tímy budú musieť pred reštartom ligy podstúpiť karanténu. Tieto a ešte ďalšie opatrenia by mali zabrániť tomu, aby sa situácia okolo futbalu v Nemecku zhoršila. Aj napriek tomu sa však toto rozhodnutie o spustení súťaže neteší všeobecnej obľube, ale to sa samozrejme dalo čakať.

Safety first a zdravie též, Bundeslige však držíme palce a veríme, že sa za prísnych podmienok dohrajú aj ostatné ostro sledované európske ligy.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal