Sledujte nás

Ženský kútik

Ako si zo mňa váha vystrelila

Už to tak chvíľu vyzeralo, že začnem toto leto infarktom. Pred pár dňami mi nadobro kľakla baterka v potravinovej váhe.

Ako si zo mňa váha vystrelila

Už to tak chvíľu vyzeralo, že začnem toto leto infarktom.

Pred pár dňami mi nadobro kľakla baterka v potravinovej váhe. Keďže som ju potrebovala a nemala som náhradné, vybrala som baterku z osobnej váhy a vložila do tej potravinovej. Pri najbližšom nákupe som si kúpila balíček nových bateriek.

Keďže som v strave bola posledné dni celkom dosť totálne nedisciplinovaná, rozhodla som sa s malou dušičkou na tú váhu vyliezť, aby som zistila, koľko škody moja nulová disciplína narobila. Vložila som do váhy novú baterku a s blbým pocitom na ňu vhupla. Avšak to, čo mi tá mrcha vypľula, predčilo všetky moje katastrofické očakávania. Zhrozená som z nej zoskočila, vynulovala ju a znova a znova. Márne. V ušiach mi dunel pulz, tvár brunátna, tlak 300/200, úzkosť mi zovrela útroby. Tá potvora mi opakovane vyhodila to šialené číslo. 12 kg viac ako pred deviatimi dňami!!! Bola som v šoku, súca na neurol.

V panike som chytila krajčírsky meter, ale miery boli cca rovnaké. No to mi hlava nebrala, veď 12 kíl naviac by predsa musel namerať aj meter. Vytiahla som starú 50-ročnú ručičkovú váhu, ktorá už síce neváži presne, ale ide len o odchýlku plus mínus 2 kg. Ach, akú vďačnosť a nehu som voči tej staručkej váhe pocítila, keď ukázala to správne číslo.

Ale aj tak mi to nedalo, veď to neexist! Taký rozdiel?!

O minútu som celá udychčaná zvonila u kamošky na vedľajšej ulici, či sa môžem u nej zvážiť. Mala vyplašený výraz, vyniesla mi váhu z kúpeľne do chodby a pratala sa mi z cesty. Váha cca ok. O ďalšie dve minúty som nabehla k mame s rovnakou požiadavkou. Chudák mama sa zľakla, z môjho vydeseného výrazu usúdila, že jej idem oznámiť, že sa niečo vážne stalo. Moja story ju pobavila, jej váha mi ukázala, že všetko je ok.

Teda ok v rámci danej situácie, to číslo je nepekné tak či tak, ale furt lepšie ako to s plus 12 kg. Takéto číslo by som tam naozaj nikdy viac vidieť nechcela. Trocha som sa upokojila a po návrate domov, som ešte skúsila dať do osobnej váhy tú pôvodnú baterku, ktorá bola teraz vo váhe potravinovej. Váha ok.

Fakt neviem. Žeby premotivovaná baterka? Inak si túto záhadu naozaj neviem vysvetliť.

Čo už. Aj ten prístroj je len človek. Ale aj tak! Takto si zo mňa robiť prču!? Tam som ju šmarila do kúta a čakám, kým sa ospravedlní, mrška jedna! 

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Ženský kútik