Sledujte nás

Hokej

Pomôžme zachrániť hokej v Košiciach

Podporte výzvu My Sme HC Košice a pomôžte zachrániť hokej v metropole výhodu. Spoločne sa nám to podarí.

Zachráňme hokej v Košiciach - My Sme HC Košice

Ak sa mali zatvárať naše obľúbené podniky, súcitili sme s nimi a snažili sme sa ich všemožnými spôsobmi zachrániť. Ale čo so športom? Ten je teraz v rovnakej situácii. BROsport.sk podporuje výzvu na záchranu košického hokeja s názvom My Sme HC Košice.

HC Košice na dnešnom podujatí Community Forum poukázalo na aktuálnu situáciu, v ktorej sa klub nachádza. Ako komunitný klub však ponúkol fanúšikom príležitosť na podporu a záchranu klubu. Celý prenos z podujatia si môžete pozrieť na oficiálnej facebookovej stránke HC Košice.

Na podujatí sa najprv hovorilo o tom, ako je na tom klub finančne a výsledok je skutočne zarážajúci až smutný. Nastúpenie s Áčkom do novej sezóny je viac než otázne. HC Košice sa preto rozhodlo o jeden veľký krok smerom ku komunite a predstavilo staronové oranžovo-čierne farby.

Nové dresy HC Košice

„Finančná situácia v najúspešnejšom hokejovom klube na Slovensku je kritická. Po stratách spôsobených predčasným ukončením sezóny sa klub musí vyrovnať aj so stratou generálneho partnera,“ uvádza sa v oficiálnom vyhlásení klubu. „Klub vyzýva hokejovú komunitu v Košiciach, aby v neľahkých časoch spôsobených vyššou mocou pomohli klubu finančnými darmi, sponzoringom, nákupmi v e-shope, či inými spôsobmi. Klub chce týmto spôsobom do 15. júla získať čiastku 700 000 Eur, ktorá by pokryla náklady spojené s prihlásením A-tímu do budúcej sezóny.“ Pomôcť môžeme všetci. Ako?

  1. Prispením ľubovoľnej čiastky na transparentný účet klubu.
  2. Nákupom v novom oficiálnom e-shope – výťažok z predaja ide celý na fungovanie klubu. V e-shope nájdete už aj novú oranžovo-čiernu kolekciu.
  3. Sponzoringom – ak ste lokálna firma a chcete podporiť košický hokej, máte na to skvelú príležitosť.
  4. Šírením myšlienky My Sme HC Košice napríklad aj pridaním rámčeka na Facebooku.

Toto je len niekoľko možností, ako môžeme aj my pomôcť k vyzbieraniu spomínanej gigantickej čiastky. Viac o výzve My Sme HC Košice nájdete na tomto webe.

Ľudia potrebujú šport a šport potrebuje ľudí. Ukážme, že nám ten košický nie je ľahostajný. Obetujme dnes či zajtra večer jedno-dve pivká a prispejme pár eurami. Ďakujeme.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Hokej