Sledujte nás

Anglicko

EPL: Majster hostí majstra

Za kanálom hostí majster majstra, a ak si myslíte, že to v zemi Wilka Dobyvateľa je už aj tak všetko jeden šumák, tak to teda že né, pánové.

Kopnite hneď v úvode do autu na hlavu ranených internetových trolov, čo si uťahujú z Pepa, že nedokáže vyšpalierovať guard of honour, alebo na druhej strane z Kloppa, že môže spokojne ostať doma a opraviť polovičke tečúci radiátor, dnes oslavuje na Etihade futbal stret najofenzívnejších tímov /hádam aj/ celej planéty a bitka o prestíž môže razom i poľahky priniesť takú hernú nádheru, že sa nezmestí do očí.

Ak sa niekoho Guardiola naozaj bojí, tak borcov od Mersey. Španiel to ani nemusel sám priznať, kto videl predošlé vzájomné duely modrá versus červená, pochopil, prečo prehral proti Kloppovým tímom v histórii 8-krát. Citizens stiahnutí v obrane ako nikdy a tlačiaci sa presne tam, kde hrať nikdy poriadne nevedeli. Kým Liverpool vedel zahrabať takého Lovrena, Pep samovražedne a nepochopiteľne naďalej stavia do základu borcov ala Mendy, či Otamendi. Bledomodrá obr/A?/na bude aj dnes najslabším ohnivkom na domácej hrude a popri úvodnosezónnom, dlhodobom zranení Saneho, neskôr i Laporta, Aguera, Silvu či Rodriho bola a je v konečnom dôsledku aj hlavným dôvodom, prečo je Liverpool už pekných pár dní zaslúženým kráľom futbalových ostrovov.

Dámy a páni, kupujte v Lidli akciové chrumky, nepovedzte nikomu, že ste kopírovali diplomku a hlavne zažnite večer Digi. Najlepší zápas za zavretými dverami už kloppe na ne a vy to vskutku nechcete minúť.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko