Sledujte nás

Futbal

Zo slovenských trávnikov: FK Poprad – Partizán Bardejov

Vitajte pri predzápasových riadkoch pred šlágrom, ktorý nemá v Poprade ani v Bardejove obdoby.

Zo slovenských trávnikov: FK Poprad - Partizán Bardejov

Dnes začína slovenská liga. A dokonca rovno druhá. Vitajte pri predzápasových riadkoch pred šlágrom, ktorý nemá v Poprade ani v Bardejove obdoby. Pozdravujem kolektív. 

Druhá liga začína s počtom účastníkov 15, pričom len Gandalf a trošku aj ja dúfame, že v tomto počte sa súťaž aj skončí. Bardejov sťaby fénix opäť vstal z popola a načína ďalší boj o udržanie sa na futbalovej mape Slovenska. Proti našim Partizánom budú stáť domáci Tatranci, ktorí stihnú úvodný hvizd len vtedy, ak sa včera nevybrali na Rysy. 

Po futbalovej stránke sa nechcem veľmi rozpisovať, lebo viete ako to na Slovensku chodí, a to ešte druhá liga, omg. Klobásky s pivkom a zápražkou strieda prekopávaná z jednej strany na druhú a futbalový vibe lemujú vyhrážky, že vraj vracce mi stupne! Tak či onak, futbal v každej lige aj krajine stojí za to a pokiaľ sa hráči nedohodnú na výsledku ešte v šatni, potom vivat guľatý život. 

Po tipérskej stránke4,15 na Kiskovcov a 1,67 na hostí od river Toupľa. Netrúfam si napísať viac. Pamätajte však, že tipovať, piť a voliť treba vždy s rozumom. 

Nech je váš víkend krajší a hodnotnejší ako exKičurov Maybach, kolektív.

Foto: ahoj.tv

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal