Sledujte nás

Futbal

Liga majstrov: Návrat na európske trávniky

Liga majstrov je späť, poďme teda na predzvesti tejto najbohatšej súťaže.

Liga majstrov: Návrat na európske trávniky

Mesiac august je fotbalovým chuligánom a fanúšikom známy skôr tým, že traja zo štyroch slovenských zástupcov potvrdili svoju čajovú formu a vypadli z európskych pohárov skôr, ako im vlastne začala letná príprava. A samozrejme ten posledný to, česť výnimkám posledných dvoch rokov, mal rozohrané tak, že sa už sústreďoval na ligu. Taká slovenská klasika.

Streda priniesla vo svojom večernom programe chuťovky z ponuky Európskej ligy. A tým som nechcel povedať nič viac o tejto súťaži. Poďme teda na predzvesti tej najbohatšej súťaže.

Juventus – Lyon

Prvý zápas: 0:1

Peťo

Vzhľadom na to, že Francúzi si povedali, že kakajú na dohrávku a titul odovzdajú rovno PSG, sa nedá očakávať, že by turínska Stará dáma mala mať problém otočiť priebeh dvojzápasu. Tož ešte keď tam máš CR5.8. Akurát herná pohoda Juventusu sa dá prirovnať k stavu Sarriho pľúc.

Ak sa ale Ronaldovi nezasekne stacionárny bicykel, nemalo by sa udiať žiadne prekvapenie a Juventus by mal dokráčať do Lisabonu na záverečný turnaj. Iba že by turínski pokračovali v tej pokoronovskej špatenke, čo predvádzali v lige. Mali jedno šťastie, že v Taliansku je jednooký medzi slepými vždy kráľom.

Skúsim 2:0.

Timo

Neviem, čo sa dialo v prvom kole, ale Lyon určite nie je kvalitatívne nad Juventusom asi v žiadnom ohľade. V pjontek síce nastúpia proti sebe dva kvalitné celky, no len jeden z nich je majster svojej ligy a len jeden z nich si súťažne nekopol das od marca. A preto Juve. 4:1.

Manchester City – Real Madrid

Prvý zápas: 2:1

Peťo

Mohol by som sa rozpísať, aký krásny futbal hrá City, koľko gólov strelia, aký génius je Guardiola… ale kvôli finančnej férplej im nevenujem už ani slovo. Lebo nemusím. Na druhej strane si Zidane povedal, že golfistov na zápas nevezme, a tak Bale bude mocť v pokoji podriemkavať doma pred plazmou. Alebo na golfe. Jak je libo.

Ako fanúšik Realu by som chcel vidieť dvoječku o dva góly, ale pri individuálnej sile City to asi nepôjde. Ibaže by Zidane potvrdil, že je stále tým istým Zidanom, ktorý doviedol Real k trom víťazstvám v Lige majstrov za sebou.

Verím 0:2, predpokladám 1:1.

Timo

Rozdiel medzi Realom a Citizens je, že Citizens veľmi nevedia udržať tempo celých 90plus minút. Buď im to ide jak po masle, alebo im robí problém aj krátka nahrávka v obrane. City dalo vonku cvaj góle a to sa veruže v mne nezmyselnej matematike Ligy mistřu počíta. Za mňa postúpi City. Prečo? Lebo inak riadna hanba. 2:0 pre Real Madrid.

Barcelona – Neapol

Prvý zápas: 1:1

Peťo

Ďalšie v oslňujúcej forme hrajúce mužstvo, tentokrát z ohniska kovidu Barcelony. Tam evidentne všetko šlape jako dobre namazaný stroj. Akurát tak bez toho maziva. Počnúc tragickou prestupovou politikou, skrz výmenu trénera v momente, keď ste prví v tabuľke, až po, na pomery Barcelony, mizernú hru. Katalánci stratili titul, keď pred koronou boli na prvom mieste, a tak dokonalým zavŕšením ukážkovej a pohodovej sezóny by bolo vypadnutie z Ligy majstrov s Neapolom v domácom zápase. Tak teda prečo nie.

Len tak zo srandy strelím 2:2.

Timo

Barcelonské zlé prestupové rozhodnutia môže prevýšiť už len zlá nálada v kabíne. Keď už Messi zas vytiahne štós sťažností, pomaly sa i zabudne, že to vlastne ešte Liga majstrov. 1:1 je jak s drutom do oka, ibaže by Gattuso sľúbil svojim Partenopei po postupe 15km behu miesto 25km. Neviem, Neapolu neverím ale však prečo nie, nevypadnú teraz, vypadnú neskôr. To platí aj o Barce, či?

3:1 pre Katalánconu.

Bayern – Chelsea

Prvý zápas: 3:0

Peťo

Bayern nečakane zvíťazil v dostihoch o strieborný tanier a ako u nich býva zvykom, postupne sa posilňujú pred ďalším ročníkom, aby ešte nečakanejšie opäť zvíťazili. Ale keď to robíš najlepšie v krajine, tak čo iné sa dá očakávať. Podobne s posilami je na tom aj Chelsea, aj keď zatiaľ to vyzerá tak, že obrana bude nastupovať v zložení: Who-The-Hell-Knows. Každopádne v tomto zápase už nejde o nič. Alebo snáď niekto verí, že Chelsea dokáže s lazaretom po finále FA Cupu uhrať v Mníchove aspoň solídny výsledok. Lebo ja ani vizuálne. Akože absolútne vôbec, hej?

Tip: 2:0 na pohodu v tréningovom tempe.

Timo

Dať tri góly vonku je dobre. Ísť do odvety s takmer plným kádrom a s Lewandowskim vpredu je lepšie. Byť teraz Bayern proti terajšej Chelsea v odvete v Mníchove je azda najlepšie. Nehovorím, že mám pravdu, len hovorím, že Bayern postúpi, nech sa stane whatever.

Tipovanô by som dal 2:0 pre Bavorov.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal