Sledujte nás

Futbal

Zo slovenských trávnikov: Nitra a Sereď s debaklom, Bardejov na koni

Prinášame vám prehľad toho najzaujímavejšieho, čo sa cez víkend udialo na slovenských trávnikoch.

Zo slovenských trávnikov: Nitra a Sereď s debaklom, Bardejov na koni

Robiť prognózy po zápase je na figu, tak vás aspoň vítam pri zhrnutí toho najzaujímavejšieho, čo sa cez víkend udialo na slovenských trávnikoch. Mávam kolektívu.

FC Nitra – Slovan Bratislava 0:5

Cez víkend bolo na programe aj úvodné kolo nového ročníka slovenskej najvyššej súťaže. Zatiaľ čo usporiadatelia si naivne myslia, že keby nemuseli robiť korona-opatrenia, mali by natrieskané štadióne, ponúklo prvé kolo viacero gólových radovánok.

V sobotu to odštartoval Slovan Bratislava, ktorý s pomerom 17 zápasových hráčov = 3 Slováci ukázal Nitre, že bez peňazí to veľakrát proste nejde. Pod Zoborom sa blysol dvojgólový mladík Zan Medvedz, ktorý má vykročené k náhrade Andraža Športingara.

Dunajská Streda – Sereď 6:0

Skupina Šándora Gulemiházyho privítala na štátnom území slovenskej republiky tím zo Serede, ktorý futbal asi nikdy nepreslávi viac, ako… veď to je vlastne jedno. Tréneri Serede povedali pred sezónou, že by najradšej zabojovali o prvú šestku. Say no more.

Bardejov – Liptovský Mikuláš 1:0

Keď ideš do sezóny po titul alebo teda aspoň oň určite bojovať a po dvoch zápasoch máš šesť bodov, potom si ok. Ale keď sa s malou dušičkou vôbec len prihlásiš do ligy a po dvoch zápasoch máš šesť bodov, potom si frajer. Prvý domáci zápas vyhral Partizán najtesnejším rozdielom, o ktorý sa v 67. minúte postaral formou penalty Filip Serečin. Bardejov je tak po dvoch kolách s plným počtom bodov a v tabuľke 2. ligy zdieľa šesťbodovú pozíciu s Podbrezovou, Banskou Bystricou, Skalicou a Košicami.

Najbližšie nastúpi bardejovská squadra v rámci slovenskej Championship 15. augusta v Púchove.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal