Sledujte nás

Futbal

Farmári z Lyonu vykopli aj Citizens

Francúzsky trpaslík vyprevadil z európskych trávnikov Manchester City, čo nečakal azda nikto.

Farmári z Lyonu vykopli aj Citizens

Liga majstrov je miesto, kde sa deje skutočná mágia. A sobotný večer bol toho len ďalším dôkazom. Dovoľte mi privítať kolektív pri stručnom zhrnutí manchesterskej porážky v podaní outsidera z Lyonu. 

Keď sa v piatok večer Bayern vybláznil na bezzubej Barcelone, každý hovoril len o tom, že ich neporazí ani Manchester City. Stop stop stop. Síce ani ja som nedával Depayovcom neviem aké šance, no nielen tohtoročné vydanie Ligy majstrov potvrdilo, že nikdy nemožno žiaden celok odpísať dopredu. Okej, Lyon okrem počtu hráčov v základnej jedenástke zaostáva za Citizens asi v každom ohľade a preto sa nepísalo, že či môže Lyon, ale že koľko im City naloží. 

Konečný výsledok 3:1 pre Levov z francúzskej metropoly prekvapil, ba až zaskočil. Lyon vyhrával, neskôr City vyrovnalo, no čo sa dialo v posledných minútach, madness number one. Dembélé dáva na 2:1 pre francúzskeho trpaslíka a prekvapenie je takmer dokonané. Pravidlo nedáš-dostaneš sa ukázalo v plnej paráde, keď Raheem Sterling zahodil nezahoditeľné. Dá sa konštatovať, že nepremenil azda najdôležitejšiu šancu svojej kariéry. Stane sa. Protiútok Lyonu končí tretím klackom do Edersonovej svätyne, ktorá mala včera voľný vstup. 

Raheem Sterling nepremenil šancu proti Lyonu

Guardiola zhorel aj napriek tomu, že City vyhralo na držanie (67:33), celkové strely (19:7) aj na priame pokusy na bránu (8:6). Na to sa však nehrá, chlope. Lyon sa z pozície outsidera z farmárskej ligy postaral o azda najväčšie prekvapčo ligomajstrovej hitparády a teraz ich čaká Bayern, pričom ja už netipujem okrem miesta konania zápasu nič. Fakt.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal