Sledujte nás

Futbal

Semifinále Ligy majstrov z pohľadu našej redakcie

Ostali štyria, no trofej získa len jeden. Poďme sa pozrieť na semifinálové boje v Európe z pohľadu našich redaktorov.

Semifinále Ligy majstrov z pohľadu našej redakcie

Ostali štyria, no trofej získa len jeden. Kto z koho, kto nie a kto áno sa vám v nasledujúcich riadkoch pokúsia opísať naši BROsporťácki redaktori.

Lyon – Bayern

Timo

Obaja títo semifinalisti sa v štvrťfinále postarali o najväčšie prekvapenia celej sezóny. Zatiaľ čo Lyon poslal domov miliardárov z Manchestru, Bayern si spravil z Barcelony tréningové kužele. Pred stredajším semifinále silnejú hlasy, že Lyon to určite už proti Bayernu nedá. Ale netreba zabúdať, že to sa hovorilo aj pred zápasom proti Citizens. Každopádne tipérom v posledných zápasoch povyschýnali kapsy a asi aj nápady. Ako Bayernista nemyslím na nič iné, no bude to každopádne boj. Či? 

Môj tip: 4:0 pre Bayern

Peťo

Keď si tak člověk prejde pavúk vyraďovačky a premýšľa, čo za dvojice sa pri rôznych výsledkoch mohli proti sebe postaviť, tak garantujem, že 99 ľudí zo 100 by Lyon nedala do semifinále. A to ani vizuálne. Ale keď pošleš CR5,3 na dovolenku, Sarriho na pneumológiu a Pepa pre zúfalý dúšok mineráločky, tak asi nebudeš úplne márny a potvrdzuješ, že si počas korony nenatáčal videá na TikTok ale makal, aby si si nepredĺžil sezónu až o jeden zápas.

Jedna z katalánských povestí vraví, že Arturo Vidal ešte stále nenašiel darcu na jeho semenníky z minulesezónnej otočky na Anfielde. Kto vie, či už našiel najlepší klub na svete. Keby nie, tak to bude jeden z tých bundesligových, ktoré spomínal. Avšak to nebude žiaden z tých, proti ktorým Bayern momentálne hráva, ale bude to samotný Bayern. A mal by o tom čosi vedieť. Lebo odkedy z Bavorska odišiel…Hej, postúpi Bayern. Do třetice k prekvapeniu nepríde.

Stew

Lyon nehodí šestku len preto, lebo aj Bayern vie, že dnes už ozaj prestáva aj kaka smrdieť, keď však po polčase zistí, že až tak nie, pôjdu levy z farmy domov s 0:5.

RB Lipsko – PSG

Timo

V ostatných rokoch by ani jeden z týchto klubov nemal šajn, kde sa vlastne objavil. Ešte len desaťročné Lipsko s kádrom hladným po úspechu a proti nim PSG, kde sa o Lige majstrov hovorí takmer dlhšie, než Lipsko vôbec existuje. Nemeckí tréneri na seba istotne ušijú voľajakú búdu, no viac verím zázračným nohám Embappého s Neymarom, ako kolísavej obrane Červených býkov. Obaja súperi vynikajú vpredu, čím kompenzujú na tri bodky defenzívu. Záleží, kto dá viac, ten vyhrá. 

Môj tip: Lipsko dá gól ale prehrá, možno aj 1:3 

Peťo

Kylian sa smeje, že farmárska liga má polovičné zastúpenie v semifinále Ligy majstrov. Ale stavil by som týždňové ponožky, že v 85. minúte proti Atalente mali všetci ropní žabožrúti do jedného nakakané v gačkoch. Hej, mám rad parížske sénžermé ako UHO (univerzálnu hnedú omáčku) zo školskej jedálne. Druhá strana barikády je zase nočná mora tipérov pre rok 2020, lebo splienili viac tiketov ako mal kovid prípadov. Ale aspoň majú oba mančafty pekné dresy, to musím uznať. Ak má niekto z týchto postúpiť, čo bohužiaľ musí, tak to bude parížsky výber petrošekelov.

Stew

Katars… sorry, francúzsky šampión ide po vysnívanom prvom európskom titule jak žralok po hemoglobíne, s najlepším driblérom na zemeguli a dvoma najrýchlejšími futbalovými nohami na svete v zostave je vskutku kabinetným parným valcom, napriek očakávanému by som ale ružolíco položil pri 4.23 dvacku na Lipsko. Ak vyjde večer kafe s Hrmovou tak aj pendu.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal