Sledujte nás

Futbal

Zo slovenských trávnikov: Trnava zahanbená, Bardejov prehral

Ako vyzeral víkend na slovenských futbalových trávnikoch? Svoje svižné zhrnutie ponúka náš Timo.

Zo slovenských trávnikov: Spartak Trnava - Sereď

Ako som napísal dávnejšie, robiť prognózy o zápase po zápase je na figu. Platí to dodnes, vitajte pri svižnom zhrnutí víkendu na slovenských trávnikoch, kolektív.

Trnava – Sereď 0:2

Sereď je momentálne tak diskutovaná téma, že z futbalového hľadiska by ich do popredia nevytiahol ani Lionel Messi. V prvých dvoch kolách fúkl…teda dostali seredskí chalany desať gólov a ich mesačné výplaty sa pomaly strácali za horizontom bodového úspechu. Neskôr remíza s Ružomberkom a teraz? Výhra na pôde Trnavy…. fíha. Góly z 30. a 76. minúty lemovali prekvapivú prehru, pričom tento zápas mal byť pre Spartak rutinou a ľahkou vidinou troch bodov. Stalo sa, bude to zaujímavejšie. Teda ten futbal v Seredi myslím. 

FC Košice – Partizán Bardejov 1:0

Bardejovce vo svojom štvrtom ligovom zápase nebodovali, keď padli najtesnejším rozdielom v metropole východu. Bardejovskú hru po inkasovanom góle z penalty oslabil v 61. minúte Lukáš Horváth, ktorý odkráčal z ihriska s červenou kartou. V oslabení sa Partizán sa na nič hmotné nezmohol a po dvoch výhrach zo začiatku ligy si proti tímu Joža Ráža pripísal druhú prehru v rade. Hlavu hore. 

Bardejov nastúpi na ďalší zápas 5.9. na Estádio di Trebišov. 

Po niektorých víkendových výsledkoch posielam smútočné oznámenie väčšine tipérov, ktorým zasa raz pokazil radosť známy ukrajinský pán, Trhač Tiketov.

Pekný záver augusta, drahý kolektív. 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal