Sledujte nás

Anglicko

EPL: Začína nová sezóna Premier League

Futbalový Albion 2020/2021 je nachystaný. Poďme sa pozrieť, čo nás na trávnikoch čaká už tento víkend.

Leeds United - Bielsa

Viete, prečo sa v Anglicku kope najlepšia futbalová liga na svete? Nie sú tu malé kluby – sú iba veľké a ešte väčšie. Dámy a páni, prišiel čas znova sa obzrieť za kanál, začína nová sezóna Premier League. Vitajte!

Fulham – Arsenal

Časy, keď sme na premalebnej Craven Cottage v 5.šore za 6 libier v londýnskom mrholení revali „khmán fúúúlm“ sú síce dávno het, kúzelník čas ale pri Temži potiahol zo zajaca ďalší cylinder a Chalupári sú bum, razom a znova v lige anglickej elity. Okrem „Bardejovčana“ Mareka Rodáka v bráne domácich Lilywhites spoznáte na miestnom drne už asi len Stevena Sessegnona, osobne sa ale na nových Cottagers pod Scottom Parkerom celkom teším. Aj na to, či sa na konci dňa vo futbalovej top letke ostrovov udržia. Nuž C´moon Fulham!

Môj tip: 1:3

Liverpool – Leeds

Keď sa povie Leeds, nikoho nezaujíma nič viac ako Bielsa – a vôbec sa nečudujem. Futbalový woodooboy v trénerskom kresle hostí už neraz vypalcoval titulky všetkých svetových športových plátkov, dnes mu ale na cestu domov k Elland Road najskôr ujo Klopp kvalitne vyklepe nasurovo rezne.

Skúsim 3:1

Tottenham – Everton

Mourinho versus Ancelotti, aneb podľa renomovaných tipérov a punditov remízka vyšitá jak Kaliho rúško na OTOvi. Umta, keď doma Kane kopne ľavý vinkel, jeden pridá Son Min a ďalší Lúka z Mora, potom modrých zo severu zachráni len kolumBijec James Rodriguez. Ak už borec nie je definitívne za zenitom.

Tipujem 2:1

Ekrazit napätia, zelená pastva noblesy, neskonalý súboj umu, šťasteny, náhody, grácie, ilúzie, radosti i prasknutých nervov – to všetko má nachystané v talóne futbalový Albion 2020/2021. Tešme sa, radujme a čoskoro dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko