Sledujte nás

Ženský kútik

Ako to vyzeráš?

Od slávnych žien sa očakáva, že budú stále štíhle a upravené. Taký je diktát doby.

Ako je možné, že slávne ženy vyzerajú tak dobre…?

Skôr, ako mi odpoviete frázou, že majú okolo seba armádu poradcov, kaderníkov, make-up artistov (lebo áno, to čo im robia s ksichtom je niekedy hotové umenie), dovoľte mi malú poznámku. Od slávnych žien sa očakáva, že budú stále štíhle a upravené. Taký je diktát doby. A bohužiaľ, zatiaľ nikto neprišiel na to, že silikónové prsia, botoxové pery, predĺžené vlasy, štíhly pás ani pevný zadoček z vás neurobia lepšieho človeka.

Nie je však „slávna žena“ ako „slávna žena.“ Trocha inak sa nazerá na herečky, speváčky i športovkyne. Alebo, a to je špeciálna kategória, na manželky hercov, spevákov a športovcov. A ak ste bývalá športovkyňa a ešte máte po boku športovca svetového formátu, to proste MUSÍTE dbať na líniu, nie? Nie. 

Keď Dominika Cibulková ukončila kariéru, aby si založila rodinu, všetci začali riešiť, ako strašne pribrala. Zrejme si niekto nevšimol, že bola tehotná – a tehotné ženy spravidla priberú. A keď médiá prišli na to, že mladá mamička ich má na háku (a dobre im tam), obrátili sa na ďalší obľúbený športový objekt: na Mirku Federerovú, manželku tenisovej superhviezdy Rogera Federera.

Ak ste nezachytili, o čo šlo, uvediem vás do problému. Roger vzal manželku a ich štyri krásne deti na dovolenku na jachtu. Všetci sa čľapkali v mori, užívali si to… a paparazzi cvakali aparátmi jedna radosť. Keď zachytili Mirku v plavkách, okamžite začali riešiť jej postavu. Na bruchu faldíky (mala dva razy dvojičky!), na pozadí celulitída. Bŕŕ, ako môže takto vyzerať manželka slávneho športovca? Roger, rob s tým niečo…! 

Mirka Federer v plavkách

Nie, Mirka Federerová nie je obézna. Tých pár faldíkov je naozaj doslova len „pár,“ stavím sa, že BMI má v norme. S Rogerom tvoria pár už celých dvadsať rokov. Zamilovali sa počas olympiády v roku 2000, o deväť rokov neskôr sa vzali a majú štyri deti. Vo svete vrcholového športu patria medzi najstabilnejšie páry. A zdá sa, že je tomu tak napriek Mirkiným faldíkom. Alebo žeby vďaka nim…? Roger pri nej žiari šťastím. A že už nemá 59 kíl ako počas aktívnej kariéry? Lekár by jej určite povedal, že je zdravá ako buk – a to je najdôležitejšie.

Totiž, ukazuje sa, že mať po svojom boku modelku, či doslova „Barbie,“ nie je garanciou spokojného vzťahu. Mladšie športové hviezdy sa predbiehajú v tom, kto si uloví krajšiu polovičku, aby sa mohli na sociálnej sieti chváliť ich polonahými fotkami. Pred pár týždňami sa jedna z týchto „Barbie“ presvedčila o tom, že ani sexy postavička jej negarantuje partnerovu vernosť. Český MMA bojovník Karlos Vémola tak prišiel o svoju Lelu, keď sa prevalilo, že ju podvádzal (kým bola tehotná!).

Slovo bulvár označuje dve veci. Ulicu, ktorá je širšia, ako by bolo potrebné, a spravodajstvo, ktoré rozširuje to, čo vôbec nie je potrebné. Svetové hviezdy sa s tým musia vyrovnať. A kým pisálikovia hanobia krivky milujúcich žien a matiek, komentáre pod ich článkami svedčia o tom, že im nesiahajú ani po päty. 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Ženský kútik