Sledujte nás

Anglicko

EPL: Súboj titanov na Stamfordskom moste

Vitajte znova za Lamanč, priatelia, kde sa odohrá ďalšie kolo ligy líg. A my budeme pri tom.

EPL: Súboj titanov na Stamfordskom moste

Sociálne hierarchie majú aj včely či homáre. Pud pripútania vlky i holuby. Oči na stopkách antilopy aj levy. Ale bol to človek, kto skomponoval Ódu na radosť. A hlavne – začal hrať futbal. Vitajte znova za Lamanč, priatelia.

Leeds – Fulham

Tip na vyklepané Bielsove rezne z minulého kola vyšiel eltete, streliť tri kusy na Anfield Road a takmer odstreliť majstrovi guľky aj so skrotom, to že mohla byť iná pecka kola s tisíckou+ tipérov v týždňových spoďaroch. Herný display Leedsu prezentuje futbalovú krasotu, keď Bielsa zabudne na zmätkára Kocha v obrane, dnes hltnú Cottagers od Temže ďalšiu drátenú kefu.

Tipnem 3:1

Chelsea – Liverpool

Na Stamfordskom moste súboj titanov a z pohľadu stávok oná kabinetná nevyspytateľnosť sama. Arnold sa preberie z komatického výklusu predvádzaného proti Leedsu /som neveril??/, Van Dajk po troch rohypnoloch skúsi zastaviť torpédo značky Werner a Sané už klasicky urobí zo dva razy namokro Kepu. Modrá ešte nedozrela na Merseyboys, remíza viac než možná, skúsim výhru hostí o gól. 

Tipnem 1:2

Wolverhampton – Manchester City

Na Molineux chce Guardiola vytasiť to, čo minimálne rok nemal, rozumej obranu. Zadný tandem Laporte – Ake sľubuje čo to aj v útoku, keď to ale v ofenzíve Skyblues znova prešpekulujú, Traoré a hombré Jimenez šejkovi nepekne zdevalvujú ropu. Práve Sterling či Jesus najlepšie vedia, že borci Espirito Santa ikasovali v minulej sezóne iba 40-krát.

Tipnem 2:1

Keď nie si Lukašenko, nestávkuj. Radšej rapuj, budeš OTO. A dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko