Sledujte nás

Futbal

Zo slovenských trávnikov: Partizán Bardejov – FC Petržalka, review

Bardejovský Partizán bojoval proti Petržalke o zisk vytúžených troch bodov a náš Timo bol pri tom.

Zo slovenských trávnikov: Partizán Bardejov – FC Petržalka, review
Foto: Ahoj.tv

Na slovenských trávnikoch sa konalo 9. kolo druhej najvyššej súťaže a ja vítam kolektív pri akom-takom zhrnutí toho, čo sa udialo v zápase Bardejovčanov proti mestskej časti od Prešporku.

Druhá slovenská liga je veľakrát jak svadba – idete do toho bez očakávaní a len sa snažíte dúfať, že to všetko skončí na výbornú. Kiežby. Bardejovčania nastúpili proti papierovému almost favoritovi so snahou konečne získať tri body, pričom túžbu po výhre neskrývali ani čierno-bieli od Dunaja. 

Prvý kostrbatý polčas nasmeroval v 12. minúte Viktor Jedinák, ktorý poslal hostí do vedenia. O trinásť minút neskôr vyrovnal Lukáš Horvath a aby toho na 45 minút nebolo málo, v 34. minúte odpochodoval predčasne pod sprchy petržalský M. Vaclav. Bardejovčanov tak čakala dlhá presilovka a mnoho príležitostí na to, aby si vyláždili cestu k trom bodom o čosi ľahšie. Zabudnite. Bardejov si nedokázal vypracovať jednu (preháňam ak napíšem 2) čisté šance na skórovanie a v istých momentoch sa dokonca zdalo, že presilovku hrá Petržalka. 

Konečný výsledok 1:1 a sklamanie nielen na tvárach domácich. Poviem to takto – pokiaľ chce Bardejov bojovať o druholigovú príslušnosť, musí prísť nejaká zmena /ja viem, prečo kritik nenapíše pieseň, pardon/. Partizán ostáva po smutnom výkone na 10. priečke a ich ďalším súperom bude už 27. septembra Slovan Bratislava B, ktorý je po siedmich zápasoch bez bodového zápisu.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal