Sledujte nás

Bojové športy

Chochlíková s víťaznou premiérou na Bellator 247

Monika Chochlíková má za sebou víťaznú premiéru vo svojom vôbec prvom MMA zápase v kariére – na Bellator 247.

Chochlíková s víťaznou premiérou na Bellator 247

Na začiatku v klietke mierne stratená, no po odštartovaní zápasu už neomylná. Taká bola dnes Monika Chochlíková, ktorá svojím prvým MMA zápasom v kariére otvorila event Bellator 247.

Monika „Čaklikova“, ako ju anglicky hovoriaci komentátori nazývajú, zasadila hneď v prvom kole Francúzke Jade Jorad krásny highkick a zdalo sa, že súboj čoskoro skončí. Na zemi ju však už ďalšími údermi nedokázala ukončiť (a verne napodobniť Lajoša Kleina) a fight sa presunul na zem. Tam už Monika ťahala mierne za kratší koniec, čo pochopila aj súperka. To však platilo len v prvom kole.

V tom druhom po pár sekundách v stoji a grapplingu pri klietke bola Monika opäť na zemi a vyzeralo to, že kolo na zemi aj skončí. Chochlíková sa však v guarde dokázala neuveriteľne vynaliezť a Jorandovú donútila odklepať. Zápas Monika vyhrala na submisiu, keď predviedla krásny a málo vídaný Scorpion Rib Crush alebo superguard s drvivým účinkom. Doslova.

Monika Chochlíková tak zažila MMA debut ako hrom. Patria jej naše obrovské gratulácie a veríme v dlhodobý kontrakt s Bellatorom!

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Bojové športy