Sledujte nás

Anglicko

EPL: Guardiolovci neprekračujú svoj tieň

Vitajte znova raz na ostrovoch Vilka Dobyvateľa, priatelia, kde sa pozrieme na nadchádzajúce kolo.

EPL: Manchester City - Leicester

Nemecký fyzik Helmholtz kedysi povedal, že počasie sa raz bude dať vypočítať a nemýlil sa. Ako prvý sa o to pokúsil v roku 1922 Angličan Richardson – počítanie predpovede počasia na jeden deň s ceruzkou a papierom mu trvalo tri mesiace, no vyšlo úplne presne. Frajer. Hoci v Anglicku s tým problém nemajú. Tam prší za každého počasia. Vitajte znova raz na ostrovoch Vilka Dobyvateľa, priatelia.

Leeds – Manchester City

Pošlite druhý autobus, aneb päťgólová nakladačka na modrý mančester v ostatnom kole prekvapila len tých, čo neuverili tipu v poslednom blogu odporúčajúcemu „risk“ na Foxes pri „neskutočnom“ kurze okolo osmičky. Ako v tej Biblii. Blahoslavení, čo neverili a vsadili. Alebo tak nejak.

Guardiolovci naďalej neprekračujú svoj tieň z minulej sezóny, ich dyserektilné držanie lopty začína byť vskutku hodné paródie. Futbal podľa šablóny so žiadnym momentom prekvapenia, navyše bez Aguera, Jesusa, Laporta či fatálne pusteného Saného. Foden i Sterling vyzerali pred týždňom na tráve bledší jak Vierkina pušapka v školskej šatni a sám Pepe najlepšie vie, že s mladíkmi à la Delap titul vyhrá tak na Fife. A unikát Mendy. Endemit za 50 melónov, čo nevie ani utekať.

Obr/A/na Man City dostáva v každom druhom – treťom kole z prvých dvoch striel súpera gól /proti Leicestru zo 7-ich 5!/ a ako tím nemajú Skyblues v lige líg jednoducho nárok stať sa kingom Albionu. Ak sa mýlim, vytočím Nvotovú /osnovu/ a kúpim jej nový klavír.

Modrí kopú proti nováčikovi ako jasný favorit, stávka na ich nevýhru je však ďalšou poľahky ospravedlniteľnou value for money.

Chelsea – Crystal Palace

Londýnska bitka na temžskej októbrovej vlne smrdí remízou, desina na koniec gólovej trápenky Tima Wernera vyzerá na viac ako rozumnú investíciu. Euro na magického Zahu na druhej strane barikády, toť zas už klasický „business as usual“.

Aston Villa – Liverpool

Liverpool je vzadu silný, vpredu rýchly a vo všeobecnosti pred dvoma strelenými gólmi z troch brutálne prekvapivý. Nebojí sa občas zahrať intuitívne, bez spomínanej / čitateľnej šablóny a vychádza mu to. A presne tu je zakopaný ten jeho „difference“. Rozumej podstata úspechu.

Niekto to tu dnes znova schytá a ruku hore, kto tvrdí, že to bude Klopp.

Život razte s humorom a pri stávkovaní pozor na šťastenu – je verná každému, neverná všetkým. Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko