Sledujte nás

Futbal

Zo slovenských trávnikov: Šláger kola v Skalici a Bardejov pod Urpínom

Repre nerepre, na slovenských trávnikoch nás čaká veľký víkend.

FC Košice - Banská Bystrica
Foto: fckosice.sk

Bardejov sa chystá o nemožné na ihrisku favorita a tretia Skalica privíta v tabuľke susediace Košice. Či je repre alebo nerepre, na slovenských trávnikoch nás čaká veľký víkend. Pozdravujem dištančný kolektív. 

Banská Bystrica – Partizán Bardejov

Bardejov sa zahral na zahraničný veľkoklub a angažoval všetko zahraničné, čo sa v tej chvíli pohybovalo po /zatiaľ/ nekontrolovanej hranici. Dovedna je z toho len jedna remíza proti Dubnici, no v sobotu nastúpia Šarišania na reálnu skúšku odvahy. Banská Bystrica má po 10. kolách až osem výhier a tutovo najviac strelených gólov v tabuľke (36). A čuduj sa svete, to všetko len s dvoma legionármi. Nevadí.

Po futbalovej stránke sa bude Partizán z prvotného pohľadu snažiť nefasnúť veľa, no na druhej strane, aj v tomto ročníku už neraz ukázal, že si vie udržať tempo a kompaktný futbal, ktorý môže byť za istých okolností cestou z zázračnému a vysoko-motivujúcemu zisku bodov. Papierovo sme však jasným outsiderom. Tipsport dáva na celok spod Urpína kurz 1,18 a na hostí 10,3. Povedtze vy, že čo sa oplatí viac. 

Skalica – FC Košice 

Tretia Skalica privíta štvrté Košice, ktoré sa pýšia najlepšou obranou v súťaži (len 6 inkasovaných gólov po 10. kole). Víkendoví súperi sú od seba v tabuľke vzdialení len na dva bodíky, čo ešte väčšmi motivuje k snahe o víťazstvo. Herne sa bude určite na čo pozerať a po stránke tipérskeho remesla je tento zápas ozajstným orieškom. 2,2 na domácich a 2,7 na hostí je také, že vyber si medzi večerným spravodajstvom na jojke alebo na markíze. Za mňa Košice.

Okrem slovenskej futbalovej hitparády pokračuje aj Liga maródov, ale o tom po tom. Prežite nádherný jesenný víkend, drahý kolektív. 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal