Sledujte nás

Anglicko

EPL: Víkend v znamení derby

Vitajte znova raz za Lamanč v brexitujúcom kráľovstve Wilka Dobyvateľa, priatelia.

Everton - Liverpool Merseyside derby

Emil miluje anglický rock. Judas Piest, Rolling Bones, Black Salat… Hej, tých, čo im Marie ukradla Lásko voníš dechtem. Vitajte znova raz za Lamanč v brexitujúcom kráľovstve Wilka Dobyvateľa, priatelia.

Everton – Liverpool

V meste bojujúcom s lockdownom kopeme Merseyside derby číslo 237 a údajne to najväčšie v histórii Premier League. Zabudnite na 50-gólový rozdiel v tabuľke z minulej sezóny, na jej čele dnes – a nateraz s 12-mi bodmi ostanú aj zajtra – sú modré cukríky z Goodisonovho Parku v krabičke s Dominic Calvert-Lewinom, James Rodriguezom, Allanom, či Abdoulaye Doucourem, ledva si vyber. Ancelotti proste žije svoje. Aj žuje.

Kloppovci po sedmičke z Villa Parku oslávili skutočnosť, že to nebola desina+ a dnes v jasnej šlehe kola ponúknu svetu to, čo momentálne potrebuje najviac. Aspoň štipku radosti. Dikes, Jurgen.

3.8 versus 1.8, kto už by netipol remízku pri cécé 4ke. Oba tímy strelia gól.

Man City – Arsenal

Keď si na čele kolóny, ešte nemusíš byť najrýchlejší, spomeň si na Aviu. A keď hľadáte guardiolovcov v prvej päťke, či desine tabuľky, najskôr skúste dvakrát bo aj tak nič. Že sa v nebomodrom Mančestri čosi na zadnej náprave psuje môže dnes Pepe negovať porážkou svojho kedys súputníka z trénerskej lavičky Mikel Amatriaina Artetu. 

Pri 1.5 to skúsim na tratiaci sa šarm domáceho erbu. 3:1.

Newcastle – Man United

McGaivera zniesla pod futbalový drn už polka futbalového sveta, ako vravia bratia Česi, nedá se pořád svítit. United we stand, divided we fall, prípadne FAIL, po troch kolách dnes borci z Old Traffordu smú jediné. Neprehrať. 

Ole, you go. Skúsim 1:2.

Buďte ako Emil – život razte s humorom a keď už britský rok, tak Pink Pôjd. Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko