Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Liga majstrov, 21. október 2020

Stredajšie súboje v Lige majstrov určite prinesú množstvo zaujímavých momentov. Vitajte pri ich tipérskom zhrnutí.

Lewandowski - Bayern Mníchov
Foto: SITA/AP Photo/Martin Meissner

Čo je lepšie ako jeden deň Ligy majstrov? No predsa dva dni Ligy majstrov. Dvíham obočie kolektívu pri tipérskom zhrnutí stredajšieho vydania najklubovejšej súťaže sveta. 

Real Madrid – Šachtar Doneck

Real Madrid pôsobí v tomto ročníku zatiaľ netradične rozpačito. Káder ZZ pomaly stráca na svojej nedobytnosti, kompaktnosti a lesku, ktorým po minulé roky odháňal väčšinu súperov. Na druhej strane, Šachtar je každoročne ostrým súperom pre ostatných papierových favoritov, pričom inak tomu nebude ani dnes večer. Tipsport vypísal na Real kurz 1,21 a na hostí až 15,2… Objektívne asi treba čakať výhru Realu Madrid, no ten zas cez víkend prehral doma s nováčikom ligy z Cadizu. Obaja dajú gól. 

Ajax – Liverpool 

Najprestížnejšia juniorka medzi svetovou elitou dnes privíta to najlepšie z onej svetovej elity. Ajax vstupuje do ďalšieho ročníka Ligy majstrov opäť ochudobnený o ďalších hviezdnych odchovancov. Napriek tomu sa dá očakávať bojovný výkon so snahou využiť absenciu Fandajka a Alissona. Liverpool síce stratil pilier obrany aj celej hry, no aj a aktuálnym kádrom bude dostatočne silný na to, aby si z Amstru okrem iného doviezol aj tri body. 

Stávková odpísala kurzom 4,72 Ajax ešte pred zápasom, pričom na LFC vypísali AŽ 1,69. Bum na Liverpool, určite. Za mňa 0:3.

Bayern – Atlético Madrid 

Toto stretnutie sa dá pokojne označiť ako Bentley medzi stredajšími zápasmi. Obhajca trofeje proti Betónico z Madridu – to bude súboj taktiky vyšperkovanej do poslednej prihrávky či pohybu bez lopty. Bavorom bude chýbať Sané aj Gnabry, pričom aj napriek tomu majú natoľko silné zbrane, aby nehybnú hru s bombastickým Suarézom dokázali viesť vo svojej réžii. A to určite nepíšem len preto, že fandím FCB.

Na Bayern je kurz 1,63 a na hostí až 5,64 – ech, ale škriabu tote drobne v kešeni (rozumej vo vrecku). Atléti však v Allianz Arene nevyhrajú. Tak bude.

Manchester City – FC Porto 

Na Eastlands sa v stredu večer stretne tím s celkovou hodnotou 1 miliardy eur a tím s hodnotou 251 miliónov eur. Súboj Dávida s Goliášom môže rozhodnúť aj Corona, akurát že ten z kádra portugalských Drakov, ktorý je bezdebát najvýraznejšou postavou v tíme hostí. Za MCFC nenastúpi Debrujne, Jesus ani Laporte – škoda… a hej, ani B.Mendy – škoda pre Porto. Guardiola zažíva v kariére dovedna nepoznaný jav – začína cítiť také to jemné praskanie stoličky a také tie debatky vedenia, že buď konečne vyhraj LM alebo Adios Pepino aj s tvojou miliardovou obranou. 

Kurz 1,3 na domácich nevytiahne z biedy, ale zas pri trhaní tiketu narobí riadnu šarapatu. Na hostí je to až 11,8, čo vôbec nemusí byť nereálne, veď dnes už ľudia uveria čomukoľvek.

Keďže včerajšie stávky vyšli asi rovnako ako aj tie predošlé, opakujem len, že so stávkovaním opatrne, priatelia. Každopádne, pozdravujem kolektív.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal