Sledujte nás

Futbal

Zo slovenských trávnikov: Trnava potrebuje bodový zápis

Na fortunaligových trávnikoch je dnes na programe pekná porcia zaujímavého futbalu.

Spartak Trnava vs. MŠK Žilina
Foto: fcspartaktrnava.com

Dianie na slovenských trávnikoch pokračuje aj v sobotu, kedy je na programe pekná porcia zaujímavého futbalu. V týchto časoch neľahkých pozdravujem kolektív.

MFK Ružomberok – MŠK Žilina 

Pod Čebrať dnes prídu statoční žilinskí chlopci s nádejou na bodový zisk, no predtým ich určite nečaká ľahká prechádzka ružovým sadom. Ruži sa doma darí a aj keď ich ligová forma nehovorí jasnou rečou (3-4-3), v sobotu od 17stej hodiny majú šancu na veľký motivačný aj tabuľkový skalp. Žilina sa zubami-nechtami drží na bronzovej pozícii, pričom ich strata na prvé dva celky je nateraz nedostihnuteľná. Z desiatich kôl remizovali Šošoni len raz a tak to ostane aj po dnešku. V súboji šiesteho proti tretiemu tipujem tesnú výhru hostí. 

Spartak Trnava – AS Trenčín 

Trnava sa po dvoch ligových prehrách za sebou musí proti družine Matúša Čáka posnažiť o bodový zápis, najlepšie ten začínajúci na t a končiaci na i. Najlepšie na tom nie sú ani Trenčania, ktorí dovedna vyhrali len jeden zápas z desiatich a konečne by sa radi prehupli do skupiny dvojciferného počtu bodov (na konte ich majú zatiaľ 8). Obaja dnešní súperi vedia hrať technický futbal a pritom neurobiť hanbu. Pri hanbe však ostaneme, lebo kúsok si jej na cestu domov odkroja hráči AS. 

Šláger kola, Dunajská vs. Slovan, je na rade v nedeľu a ak sa dovtedy majstrovi nerozpadne klub, bude to zápas za všetky drobné i nedrobné. Peknú futbalovú sobotu a nech nám to všetkým negatívneje. 

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal