Sledujte nás

Futbal

Futbalová sobota v kocke: Bude z čoho vyberať

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si zhrnutie toho najlepšieho, čo v sobotu ponúkajú futbalové trávniky.

Premier League Chelsea
Foto: SITA/Mike Hewitt/Pool via AP

Usádzam kolektív ponúkajúc vám výber toho najzaujímavejšieho, čo na sobotu ponúka futbalový svet. 

Burnley – Chelsea 

V Anglicku nie je nikdy na programe nudný match, iba žeby len taký, ktorý sa nevojde Stewovi do jeho sumáru. Na tom dačo bude. Dnešní súperi stočia na Turf Moor pravú anglickú futbalovú sekanú, pričom domáci v katastrofálnej forme už pomaly zabúdajú na pocit po zisku troch bodov. Lampardinho musí postaviť zostavu odolnú a pripravenú brániť aj útočiť možno aj celých 90plus niekoľko minút, ale podľa mňa to zvládne. Tipujem 0:3. Edouard Mendy už kupuje Kepovi lístok… na loď… dopravnú. 

Nantes – PSG

Parížski chlapci načali ročník prehrami proti súperom, o ktorých existencii na futbalovej mape sa donedávna len špekulovalo. Šejkovci resp. Tuchelovci sa však otriasli a už sú na prvom mieste tabuľky, čo však pri ich konkurencii nie je ani tak dlhodobý problém. Dnes teda snaha o ďalšie tri body na ihrisku Nantes, ktoré toho v 20/21 veľa nekopne. 1:4 a gól Moise Keana. 

1.FC Kolín – Bayern Mníchov 

Bayern sa dnes už nedá poraziť, to len žeby mu náhodou nevyšiel zápas. Kolínski aj s Ondrom Dudom v sobotu doplnia zoznam klubov, ktoré sa nahecovane na domácom štadióne chcú postarať o veľké prekvapenie a uchmatnúť Bayernu z nadpriemerného lesku a exkluzivity. Darmo, dnes to nebude. Bayern vyhrá o dva góly a presný výsledok nechám na vás, drahí čitatelia. 

Real Madrid – Huesca 

Najprv, že zápasy priemerných nekomentujem, ale po El Clásicu si Real vyslúžil účasť medzi touto víkendovou smotánkou. Pokiaľ je pravda, že Bezmena hučal do Mendyho, aby prihrával len jemu a nie Vinimu Jr., potom je fakt, ako to povedať… gadžo. Real hral v Lige majstrov zas horšie jak Orechová Potôň a keď dnes nad španielskym capitale preletí hviezda, Huesca môže premiérovo v sezóne brať tri body. Ale to by bolo už fakt veľa aj na mňa. Real vyhrá, predpokladám, že so šťastím. A Vinicius nech dá hattrick.

Inter – Parma 

Inter mal vlani titul na dosah a posily v lete 2020 mali symbolizovať uľahčenie tejto náročnej cesty za úspechom. Ak si Conte myslí, že s Kolarovom a Vidalom to bude viac easy, smelo do toho. Ešteže prišiel Hakimi. Dnes však každopádne štvrtý Inter proti šestnástej Parme aj s Ďurom Kuckom na palube. Inter vie senzačne vyhrať ale aj prehrať a ja si nedovolím /v USA aj neodvolím/ predpovedať, že čo a ako. Asi Biden… a hej hej, futbalovo asi Inter. 

Všetkým prajem veľa futbalovej radosti, racionálneho úsudku a hlavne zdravia. Lebo viete, kde skončí videorozhodca po zle vyhodnotenej situácii? Na vARE. 🙂 Pekný víkend, kolektív. 

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal