Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Liga majstrov, 4. november 2020

Vítam kolektív pri zhrnutí stredajšieho programu milionárskej nadnárodnej klubovej súťaže číslo jeden.

Moise Kean - PSG

Keďže už všetci dobre viete, čo je lepšie ako jeden deň Ligy majstrov, tak prejdeme rovno k veci. Vítam kolektív pri zhrnutí stredajšieho programu milionárskej nadnárodnej klubovej súťaže číslo jeden.

Barcelona – Dynamo Kyjev

Do metropoly Katalánska pricestovali ukrajinskí comrades, ktorí v LM nemajú okrem hrdosti čo stratiť. Problémom pre hostí však nebude ani tak sila Barcelony či netypický morský vzduch, ale skôr veľká maródka spôsobená kadečím od covidu až po dopingové tresty, slovami klasika, this is Eastern Europe. Kurz na Barcelonu (1,25) si pridajte k dobru len tak, respektíve odporúčam hendikep. Fati a Messi on the score sheet.

Ferencváros – Juventus

Skupinoví susedia s Barcou a Kyjevom dnes zvedú popri toku Danube súboj o všetko dostupné. Budapeštianski Andrássyho stúpenci sa posnažia uchmatnúť Juventusu pri ich forme/neforme aspoň bod, čo osobne vôbec nevylučujem. Ale to aj tak len v prípade, že CR7 začne na lavičke, lebo ak nie, tak domáci fasnú három do siete ešte pred prestávkou. 6,21 na remízku a 1,27 na Juventus… Tipsport praje opatrným aj odvážnym.

Chelsea – Stade Rennes

Londýnski sa dostávajú do fakt statočnej formy, čo dnes pocítia aj hostia z Rennais. Brankár Edo Mendy upokojil aj tie najmenej kľudné duše modrých priaznivcov a zdá sa, že CFC si konečne našla brankára, čo pochytá aj zopár kritických lôpt. K tomu útočná zmes so nadpriemernou silou a na Stamforde si dnes môžu naladiť Blues už pred koncom zápasu. Tipujem viac ako dva góly a výhru pre Chelsea. Kurz síce len 1,2osem, ale tak či tak smelo to do toho.

RB Lipsko – PSG 

Diridonda z toho síce nebude, no v Lipsku sa napriek tomu odohrá repete ako vínko. Nabité útoky a podlomené obrany sa od 21:00 pustia do neľútostného boja o body, keďže dovedna ich majú obaja zhodne po 3. Keďže kurzovo 2,57 na Lipsko a až 2,76 na Paríž Saint-Germain, tak teda na dnes pasujem remízových 3,65 za KURZ VEČERA. Nehrá Mbappé, Icardi, Neymar atď., ale na ixku to parížski ubijú.

Včerajšie tipy vyšli takmer na výbornú. Je to ale v podstate jedno, keďže futbal je aj bez stávkovania dostatočne napínavou zábavou pre myseľ aj dušu. V cerkvi tipérov, stratených aj získaných koruniek teda poriadne opatrne, drahý kolektív.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal