Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Európska liga, 5. november 2020

Štvrtok a Európska liga neodmysliteľne patria k sebe a rovnako tak naše pokračovanie tipérskej poradne.

Ibrahimovič - AC Miláno
Foto: SITA/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Dolce & Gabbana, Starsky & Hutch, Bonnie & Clyde, štvrtok & Európska liga. Vítam kolektív.

Hapoel Beer Sheva – Leverkusen

Obaja dnešní súperi majú v tabuľke rovnaký počet bodov (3). Leverkusen sa teda bude v Izraeli snažiť o100šesť, no to sa snažila aj Slavia. Na dnes tipujem hostí z Nemecka s kurzom 1,43 – poteší.

Ludogorets – Tottenham

Spurs sú tým magickým klubom, ktorý niekedy prehrá aj zápas, ktorý sa prehrať nedá. Po fiasku v Antverpách sa však dnes nebude konať žiadne prekvapenie a Tottenham si odvezie na Hítrou tri body. Kurz 1,25 nie je práve najžiadanejším, skúsme góly/hendikep. Spurs vyhrajú o 3 góly. Snáď, kks.

Slavia Praha – Nice

Slavia namotivovaná po výhre nad Leverkusenom dnes privíta Pekných z juhu Francúzska. Osobne to nevidím na ďalšiu magickou noc v Stovežatej, ale keď už máte Babiša jak premiéra, potom je možné všetko. 2,33 na Slaviu – 3,19 na Nicu… sorry kluci, dnes na neprehru hostí (remíza 3,33 – odporúčam).

AC Miláno – Lille

Milánski sa rozbehli naplno a na svojej ceste už rozbili nejedno zvučné meno súpera. Dnes ich v Európskej lige čaká mladé a dravé Lille, čo bude ďalšou skúškou odvahy. Nie však pre Zlatana, ktorý si ďalším gólom potvrdí svoju nestarnúcu formu sťaby kvalitné víno. 1,71 na acečko je z môjho pohľadu jasný ako facka a taktiež KURZ VEČERA.

Celtic – Sparta Praha

Sparte vypadla značná časť kádru a do metropoly mužov v sukniach sa tak vydáva na onen boj o všetko. Sparta zatiaľ v EL na figu a asi to tak aj ostane. Nič v zlom. 1,41 na Glasgow je taká poloistotka, necelých 5 na remízku je odvaha. Zvoľte si.

Hoffenheim – Slovan Liberec

Hoffenheim privíta odhodlané klučiny z Liberca, ktoré sa ukázali v Európskej lige hlavne po rozobratí Gentu. TSG 1899 je prirodzeným favoritom, no v dnešnom zápase sa bude musieť zaobísť bez plejády najväčších opôr, čo však rieši aj Liberec. Remíza až 12,4 – dnes už nie je nič nemožné. Skúste, ale asi radšej na osobitný tiket.

Držte sa, kolektív.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal