Sledujte nás

Futbal

Ako chutí dno: Španielsko – Nemecko 6:0

Španielsko – Nemecko 6:0. Toto je výsledok, o ktorom ešte zaručene budeme počuť.

Ako chutí dno: Španielsko - Nemecko 6:0

Nemecká reprezentácia utrpela najvyššiu prehru od roku 1931, pričom viac ako šesť gólov dostala naposledy v roku 1909. Treba k tomu viac? Vitajte pri krátkom zhrnutí a opise toho, ako chutí dno v podaní zverencov J. Löwa, kolektív.

„Dnes sme od Španielska dostali lekciu, ako sa hrá futbal. Dostali sme lekciu v hre s loptou aj bez lopty. Je to lekcia, ktorú si zapamätám do konca života,“ vyjadril deprimovane svoje pocity stredopoliar Toni Kroos.

Nemecko padlo na španielskej pôde tak veľkým rozdielom, že sa to ani nemôže označiť za nepodarený zápas, ale za hanbu. Španieli síce v poslednom období javili známky postupnej straty zašlého lesku, no hetrikom Ferrána Torresa a tímovým výkonom dokázali dostať nemeckú Nationalelf na kolená. Nemci nezvládli obranu a tak ich nedokázal zachrániť ani nadupaný útok. Dole klobúkom, amigos.

Pre Nemcov ide o najvyššiu prehru od roku 1931, kedy padli v priateľskom zápase proti Rakúsku. Viac ako šesť gólov dostal nemecký futbalový tím ešte pred 111 rokmi, kedy prehrali s Anglickom. A o to viac to bolí a ešte len môže bolieť. Táto prehra môže byť signálom pre vedenie Nemeckého futbalového zväzu, že zmena aj keď neplánovaná, môže prispieť vo veľkej miere.

Španielsko – Nemecko 6:0. Toto je výsledok, o ktorom ešte zaručene budeme počuť.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal