Sledujte nás

Anglicko

EPL: Zoom in Leeds

Display budúcnosti, filozofia Bielsizmu, fanbastenovci kovidočasu.

Leeds Premier League
Foto: SITA/Clive Brunskill/Pool Via AP

V r.2050 vraj porazí futbalová jedenástka zložená z ľudských robotov tím majstrov sveta. Len ako tak kukám dookola, dúfam, že to tí homosapiens stihnú. Kolo kolo mlynské číslo 11, priatelia!

Manchester City – Fulham

City doma naposledy zdecimovali Burnley a dnes na drne Etihadu pošlú Chalupárov najprv na miestne ruské kolo a potom znova medzi poslednú trojku. Ak chcete bohaté Vianoce, nepresáľate bravčové a máte stovku o ktorej manželka nevie, potom že kurz na Parkerovcov 23+.

Chelsea – Leeds

Leeds hrá momentálne najpohľadnejší futbal na planéte, zhodol sa aj zedéškar s dedkom na dôchodku. A je úplne jedno, že ho nájdete dakde na 12. mieste tabuľky. Display budúcnosti, filozofia Bielsizmu, fanbastenovci kovidočasu. Lejdýz en džents, Londýn, Stamford Bridge a džungalesláčo veličenstvo Futbal.

Tottenham – Arsenal

Kdeže kôň, iba poník, nechal sa počuť Jose na adresu svojich Spurs z čela tabuľky. Stret najnenávidenejších z nenávidených za skalami Doveru zaváňa jak mikulášskou deľbou bodov, tak parádnou nakladačkou. Jose vraj doma neprehrá. Ani vianočné cedéčko. Ten už ale toho narozprával.

Ak mimochodom neviete, v ktorej anglickej číslovke sa prvýkrát objaví písmeno A, môžete začať počítať. A dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko