Sledujte nás

Anglicko

NEDERLAND UNITED…

juuiiManchester United s parádou vyhral International Champions Cup /finále United-FC Liverpool 3:1/, úspešne vršiac svoju hladkú americkú šouku. Van Gaalova revolúcia sa práve začala.

Ani nie jeden či dva zápasy, skôr slabých 15-16minút sledovania hry “holandského” Manchestru United i laikovi stačilo na to, aby rozpoznal na tráve doslova novozrodených Diablov zo starého Traffordu. Utrápenú jalovinu z minulej sezóny Premier League vystriedal za mlákou nadupaný futbalový kaliber moderny, zameraný nie na hviezdne meno jednotlivca, lež na sofistikovanú kompaktnosť tímu. Van Gaalov pohyblivý ťukesik 3-4-1-2 nachádzal počas hry vždy aspoň tri možné riešenia jej ďalšieho progresu, spejúcemu zásadne a vždy k samej podstate hry hier – streliť gól a byť jednoducho lepší ako súper.

Koncom týždňa predloží holandský lodivod Devils šéfovi exekutívy United Edovi Woodwardovi konečný zoznam hráčov, ktorí v Divadle snov zostanú. Na odpal sú nateraz Nani, Anderson, Marouane Fellaini, Shinji Kagawa a Javier Hernandez. Wilfried Zaha hrá taktiež svoj malý vabank, tipli by sme, že čiernemu mustangovi tohto typu je dať šancu najskôr viac ako povinnosť.

O Rooneym bude stratou času trúsiť slovo, súčasnou formou ale presvedčili nielen Gaala hlavne Young a Antonio Valencia. Hlavne prv menovaný ak zdravo futbalovo “zostarne” a skončí s preafektovanými robbenovkami, presvedčí i mňa. Z evertonského Fellainiho neostala ani hriva, je otázkou času, kedy skončí v Neapolskej sieti. V Taliansku je určite dovolené stratiť sa i žiariť zároveň.

Nový ročník Premier League vykopne svoju guľatú už o pár dní. A verte, že “Nederland” United budú znova raz tímom, ktorý bude stáť za poriadnu pozornosť futbalového fajnšmekra…

Man United - Brosport.sk

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko