Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 16.kolo /nedeľa/

Ste šéfom stavebnej firmy, ktorá je osem mesiacov bez zákazky.

Zúfalo hľadáte do čoho pichnúť, aby spoločnosť nekrachla, keď jedného dňa bum-prásk-neveríš leží na stole konečne superponuka. Už už podpisujete zmluvu, no tu ako srdciar Manchestru United šokovaný zisťujete, že dom, ktorý máte postaviť bude patriť krídelníkovi Liverpoolu…

MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL

Bučanie, výsmech, neschopnosť odpustiť, nefalšovaná nenávisť a večná rivalita na poli histórie, kultúry, priemyslu a samozrejme športu. Anglické slávne Clasico naveky červených. Duel, na ktorý nedostanete lístky ani ak deň pred výkopom zomrie čo i tisícka permanentkárov z Old Trafford alebo Anfieldu naraz.

Bývalý obranca Manchestru United a v súčasnosti expert Sky Sport Gary Neville vidí ale na prekvapenie mnohých dnešný súboj slávnych cechov anglického futbalu na Old Trafford len ako krčmovú hru. Van Gaal pŕska, skeptik tlieska, srdciar zúri, pri súčasnej hernej kompozícii Devils a Reds od Mersey však Gary nebude až tak ďaleko od pravdy.

Obe mužstvá v čase prítomnom hrajú v svetovom futbale druhý /?/ sled, zatiaľčo United sú stále v stave metamorfózy a ich posledné ligové víťazstvo na St.Mary Stadium v pondelok proti Southamptonu /1:2/ bolo šťastné ako gynekológ u kynológa, Liverpool utopil doma v pľušti na Anfield Road proti FC Bazilej posledné /hlavne Stevenove/ sny v Lige majstrov. Súčasnú Rodgersovu obranu pomenúva ostrovná tlač hovorovým adjektívom „dodgy“, na bližšiu definíciu útoku Merseysiders ešte v Oxforde len prebieha výberové konanie. Hlavného favorita hľadajte pod F, akože „farcical“.

Súboj tretieho a deviateho bude o počte kiksov v defenzíve, oba tímy skórujú.

Tipnem ale nevsádzam, strata peňazí stavených na slabingera síce nebolí, na kohokoľvek z dvoch na pľaci ale hneď trojnásobne.

Dajme 2:1 , Rooney

 

PS: A ako stavbár Frank zo starého Traffordu ten dom nakoniec z „vrodenej“ zásady nepostavil, o tom možno raz na lunatic-manzelkavaszabije.sk.

Dočítania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko