Sledujte nás

Hokej

Krátko pred Nemeckom

Naďalej zvádzam boj s vysielacími právami (sem s radami). Naposledy prenos tak často vypadával, že keď Hudáček skóroval, myslel som, že je to náš tretí.

Pozrel som si teda zápas zo záznamu a toľko pozitív som už dlho nevidel. Naozaj sme hrali dobre… alebo Francúzi zle, ale to neviem posúdiť. Po prvom zápase som veľmi pochyboval či sme schopní poraziť Francúzov, ale vyzerá to tak, že Cígerove trénerské schopnosti sú mnohonásobne lepšie ako tie komunikačné, keďže Cíger&Švehla pred Majstrovstvami dávali výroky typu Pat&Mat resp. Jožko&Vincko (#Golonka #Lukáč #DajteImUžKomunikačnýTréning).

V prvom rade sa súperovi brankári už nestávajú hviezdami zápasu. Chalani idú priamočiaro do brány a konečne sa o „škaredých“ góloch len nerozpráva, ale z našej hry je jasné, že je nám jedno či puk pred bránou tečuje hokejka alebo hocijaká končatina. Taktiež dôraz je najmä na nerobenie chýb a využívanie tých súperových. Aj naše vylučovanie vyznelo lepšie hoci… Jaroš.

K tým horším častiam patria naše presilovky a oslabovky, ktoré proti „čajíkom“ turnaja nevychádzajú akoby mali. A najslabším článkom je zatiaľ brankár. Nie preto, že by dostal mnoho gólov, ale preto, že ešte ani jeden z nich neukázal istotu a sebavedomie, ktoré bude rozhodujúce v zápasoch proti silnejším súperom.

Hoci Nemecko s Francúzskom prehrali, myslím, že dnes nás očakáva ťažší duel, no potom čo som videl verím nášmu mužstvu omnoho viac.

Mimochodom, Cíger vyzerá ako fajn chlap! Všimli ste si čo povedal na Daňovu adresu? Pochválil ho, že hrá dobre, ale skritizoval za vystupovanie na ľade (hoci v zápase s Francúzmi to nevyzeralo, žeby jeho kritika prebila hrubú auru mladej hviezdičky)…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej