Sledujte nás

Futbal

Spoza piva má vonku prvý video podcast: Pokochajte sa aj vy rozhovorom s Dominom Kružliakom

Vitajte pri opise toho, ako sa rodil vôbec prvý video podcast z dielne Spoza piva, keď sme v štúdiu privítali Dominika Kružliaka.

Kto by to bol kedy predtým niekedy povedal. Ja asi nie, respektíve pravdepodobne nie. Ale je to tu, kolektív. Vitajte pri opise toho, ako sa rodzil prvý video podcast z dielne Spoza piva.

V dňoch, kedy sme riešili hype okolo epizódy s Denisom Vavrom a bojovali s bulVARom, sa zároveň dokončovali plány na to, kedy kde ako a prečo by sme vlastne mali ísť nahrávať do profesionálneho podcastového štúdia. 

Samko, teda výkonná a krajšia jednotka z dvojice Spoza piva, vybavel v rámci Košíc nahrávanie a čo viac, mali sme tam rovno aj perfektného hosťa. Pozvanie prijal, respektíve Prijanie pozval Dominik Kružliak, obranca FC Košice. Takže si viete predstaviť Samkovu radosť v očiach, keď sa spustili kamery a mikrofóny. Veď vôbec po prvýkrát sme mali v našom podcaste hosťa z košického FC. 

Do štúdia prichádzam posledný, ale viete jak sa píše v Biblii, že kto bude napokon prvý. Ale iné som chcel. Domino prišiel profesorsky ešte o 30 minút skôr, než sme sa dohodli. To je prístup more. Zasadáme k stoličkám, pričom si prehodíme všetci traja pár slov o tom, aké je to pre nás v štúdiu nové. 

Hodina ubehla ani nevieme ako. Podebatovali sme o všetkom možnom aj nemožnom a po 15 minútach sme sa skutočne rozbehli, keďže z Domina upadla miniatúrna nervozita z nového zážitku. Aj keď hovorím proste častejšie než proste, už to tak nejak bude. Video vyzerá parádne, zvuk je konečne vyrovnane kvalitný a to som si mohol aj buchnúť do stola.

Užívajte požívajte kolektív a nezabudnite v komentároch dac znac, že co abo jak. A sledujte nás aj na Instagrame.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal