Sledujte nás

Futbal

Spoza piva VI.

Jak praví klasik Bolek: „Muj tata mi říkal – Bohumile, ja ti dám takovou po čuni!“ A ja mám práve v tejto chvíli si dať po čuni, bo kurz 3.20 bol fest lákavý. Ale aby to dnes nebolo len o pive, prejdem k fodbalu. Možno sa mohli fúknuť zo dve tri peny, ale kto sa na to bude pýtať o rok?

Samozrejme, historici od rieky Mersey nám to ešte otrieskajú o hlavu, ale my im to nemáme za zlé (sorry Spišo). No ako som napísal minule, potvrdilo sa, že anglická liga je kvalitná. Prvý polčas v podaní, vtedy ešte Liverpoolu, bol fantastický a zaslúžili by si vedenie možno aj o dva kúsky, nie len o jeden. Avšak potom prišlo to, na čo som poukázal v článku pred zápasom. Anglický futbal momentálne nemôže konkurovať španielskemu, či európskemu. Áno, môžete mi oponovať, že Liverpool vyradil Manchester United a Dortmund, európske veľkokluby. Avšak Manchester United zažíva ťažkú sezónu už tri roky a nemyslím si, že sa to zmení, zatiaľ čo zápas s Dortmundom bol rozprávkový, ktorý sa objaví raz za 10 rokov.

Sevilla zvíťazila lebo Lovren – Touré. Sorry, ale toto nie sú stopéri svetovej kvality. Nie že by to so Škrteľom v súčasnej forme vyzeralo lepšie, ale možno lepšie ako táto tragédia. K tomu sa pridali ďalší hráči, ktorým by mal Jurgen zaobstarať zástery. Firminho, ktorého som zaregistroval až keď striedal, Coutinho druhý polčas nič a Divoch Oridži s Bentekem hru neoživili, bohužel. Sevilla taktiež neukázala nič svetoborné, najmä v prvom polčase, kde mala problém posunúť si tri prihrávky po sebe, ale ukázala fantastický vstup do druhého polčasu a uvoľnený druhý polčas, ktorý sme u nich nevideli za celú sezónu od európskeho superpohára s Barcelonou.

Výrok večera: Pokutový kop nie je až taká výhoda ako penalta…no ibaže by ňe.

PS: Odpoveď na otázku spred zápasu znie – nemecký jazyk.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal