Sledujte nás

Anglicko

EPL 2016/17 … 1.kolo

Pokiaľ ste sa aj vy tešili na výkop najpenetratívnejšej ligy na planéte aspoň tak ako moja babka v 79-tom na Alnagon, potom ste na úplne presnom čitateľskom fleku, priatelia. Futbalové preteky brexitovaného Albionu na 38.kôl práve začínajú, vitajte. A určite zostaňte.

HULL – LEICESTER

Byť chudobný nie je hanba, je to len nepríjemné, nulová aktivita nováčika z Hull City na transferovom trhu priniesla Tigrom momentálne len 13 starších hráčov na lavičke. Či to bude na futbalového majstra ostrovov v plnej sile aj s debutujúcim géniom Ahmedom Musom stačiť ukáže 93 minút na KCOM Stadium. Kurz, že si dá Leicester repete spadol spred roka z 5001 na 1505, stále sa oplatí. A ešte sa stavte, že Vardy odohrá za King Power boys celú sezónu s obviazanou pravačkou. Nechápem, že nedali kurz. Heh.

EVERTON – TOTTENHAM

V Goodison Parku to papierovo vyzerá na najpohľadnejší fodbalék s najhoršími rezultátmi versus Pochettinove embryožraloky, čo nezvládli záver minulej sezóny a takmer do nohy pamätajú Mauriciov výrok „keby som vás mohol zabiť, pobijem vás všetkých“. Zrážka tankerov Koeman -.Pochettino smrdí remízou, vsádzať pálky hneď na prvé kolo je každopádne horšie ako skúsiť twerk, trsnúť a pokakať trenky.

MAN CITY – SUNDERLAND

Stále bez Kompanyho a vraj i De Bruyneho, zato už so 47-miliónovým Stonesom a „priceless“ Pepem na trénerskej lavičke v jeho superpremiére v Premier League, toto spolu so štatistikou 14-ich neprehraných stretnutí šejkov doma proti Black Cats nemôže skončiť inak ako pýtajú kurzy 1.3 versus 15. Ibaže by Defoe.

Štart Premier League je vždy pádom z koňa všedných dní. Už nech sme na zemi. A čo i s otvorenou fraktúrou. Želám radosť a nabitú sezónu, amigos!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko