Sledujte nás

Anglicko

Spasí Cardiff pán Warnock?

Cardiff City kope Championship, v slovenskej verzii druhú anglickú ligu, a keďže je klub v súčasnosti po šiestich prehrách v siedmich zápasoch druhý od konca, poslal miestny manažment 44-ročného trénera s prútom na ryby. Záchrancom welšanov má byť sám Neil Warnock.

Pre mnohých viac než nenápadný kouč vstupuje do sveta veľkého futbalu najprv aktívne ako hráč /Chesterfield, Hartlepool United, Barnsley a pár ďalších ťímov, spolu streliac 36 gólov v 327-ich zápasoch/, aby sa v r.1979 definitívne dal na trénerstvo. Hoci je Neil Warnock kvalifikovaným rozhodcom, nikdy žiaden oficiálny futbalový zápas nepískal, najskôr kvôli svojej cholerickej povahe, jeho kniha Made in Sheffield: Neil Warnock – My Story, 2007 vám iste prezradí viac o kolegoch a zverencoch, ktorí si jeho občasnú mentálnu explozivitu odskákali viac než naplno.

Warnock /ani priezvisko veru nie extra mierumilovné/ je navyše úsmevne poverčivý. Po víťaznom zápase zastavuje auto na každom semafore bez ohľadu či svieti červená alebo zelená, pred veľkým duelom používa tú istú žiletku, sleduje stále svoj jeden /dva?/ obľúbený film a na „malú“ toaletu beží až vtedy, keď už sám cíti, že to už nepodrží. Šatňu opúšťa zásadne až po hráčoch.

Ak nesledujete Championship, občas skúste po očku aspoň Cardiff. Miestni sa tam najskôr majú na čo tešiť. A my s nimi.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko