Sledujte nás

Anglicko

EPL: Red Devils zachráni už len Japodprsenka

Rukojemník má jemné ruky, potmehúd sa smeje v tme, nebožtík močí v nebi, sadista maká v sade, masochista chystá mäso, Starič je hviezdne bohatý, Škrtel neznamená nič, podvodník pláve pod vodou, Plavčan v problémoch a Lipšic, toho vám vaši americkí kamoši buď neuveria, alebo sa urehocú k smrti. Vitajte v desiatom kole ligy líg, priatelia.

MAN UNITED – BURNLEY

V ostatnom kole Mourinho na Stamford Bridge exemplárne bankrotoval, devalvoval i defraudoval /Chelsea 4:0/, v pohári proti béčkovému City postavil doma v Theatre of Dreams pred pár dňami svoju špicu a vydrel iba jedna nula, ak dnes Devils na stelárnej hrude Divadla Snov nevyrazia pinďurlíkovi zo 14.miesta tabuľky kompletku predných hryzákov, dobrý flek na precvičenie streľby je trinásť kilometrov od Mosulu. Blind, FAILleni? Jose, postav mňa, nepoznáš rozdiel. Kurzy 1.23 versus rovných 20. Výhra United. Ibra. Japodprsenka.

TOTTENHAM – LEICESTER

Nato že Spurs v lige ešte ani raz neprehrali je ich 5.miesto v tabuľke slušný slabinger, štyri remízy z deviatich duelov, toť na vyššie patro v Premier League proste priveľa. Kohúty v posledných dvoch týždňoch trochu stratili libido, modrý les tiel – Leicester sľubuje na White Hart Lane rozhodne drahší špás ako bol babkin vianočný snowboard. 1.7 versus 6. Neprehra Spurs. LLL- Lebo Lloris Lamela.

CRYSTAL PALACE – LIVERPOOL

Pardewovi Palacinkári vítajú na Borough of Croydon Kloppov bájny gegenpress, čo za pár mesiacov premenil Liverpool v štatisticky najtvrdšie makajúce mužstvo v Premier League s priemerným počtom nabehaných kilometrov za zápas v počte 116. WOW, akože Wonder Of the World. Počkajme si, čo kopne pre merseysiders doslova „osudové“ mužstvo pri 5.2 v Selhurst Parku dnes, liverpoolsky hlad po lopte s poľovačkou na ofenzívu ide na výhru pri 1.76. Jurgen, keď toto dnes prehráš, zajtra mi na biceps vyďobe kámo tri najinfantilnejšie tetovačky ala Kuco. Natupo.

Nezabúdajte, že Trump znamená tromf, skúste preložiť Kočnera – najlepšie vidlami a dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko