Sledujte nás

Anglicko

EPL: Liverpool Yes. Leiva No.

Moment víťazstva je príliš krátky nato, aby ste žili iba preň. Škoda, že kým to došlo aj borcom z King Power Stadium, museli odpáliť uja Ranieriho.

LEICESTER – HULL

Leicester naposledy vybehol na Kloppovu Red Army jak nenavečeraná vlčia svorka, jasne dokazujúc, že behať a ísť naplno je neraz viac než vedieť hrať futbal. Sorry, mates. Vardy hneď v úvode doslova odkopol Maneho členok, aby potom klasicky naspídovaný Leucínom a ampulkami Cherry Active nonšalantne ukradol na domácom drne celú šouku. Hej, zvyšok dokonal klubovrah Lucas. Keď dnes podobného postavia hullské tigre do zadného voja, práve čítate tutovku kola.

LIVERPOOL – ARSENAL

Najnestabilnejšie z veľkých tímov sveta si pri vlnách Mersey natvrdo rozdajú ostré v boji piateho so švrtým o štvrté, to všetko pred očami domasedov pred Digi a tribúnami na Anfield plnšími než miešky pána Greya. Kurzy 2.2 versus 3.7, špekulácie kto bude večer vo futbalovej ríši Kloppa úspešnejší pomôžu asi ako Viagra na roztrhnutý kruciálny ligament. Určite nevsádzajte viac ako ja na Villareal proti Realu za stavu 2:0. Bo nič nie je horšie ako zobudiť sa ráno mŕtvy.

Dopremierligotania, amigos…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko