Sledujte nás

Anglicko

EPL: Položte na trefu Lukaku

EPL: Položte trefu na Lukaku - BROsport.sk

Po 1.kole vieme, že červenú za kanálom dostanete hlavne v troch prípadoch. Ste premotivovaný ako Cahill, dilinko ako Shelvey alebo najpomalší ako Fabregas. Vitajte v 2.kole, priatelia.

SWANSEA – MAN UNITED

Pripomeňte mi rýchlejšieho stokilového futbalistu ako je Lukaku a kúpim si plyšáka a permanentku na Desmod. Borec konžských rodičov z belgických Antwerp, ktorý okrem rodnej francúzštiny a holandštiny ide plynule anglicky, portugalsky, španielsky i swahilsky hneď proti West Hamu naplnil 83-miliónové chýry o tom, kto bude u Mourinha kúzelníkom ťahajúcim zo zajaca cylinder. Romelu Menama Lukaku Bolingolimá dvadsaťštyri, kope už pár rokov v báječnej forme gólového nenažranca, ak neskolí čierneho katolíka zranenie, diabli môžu v máji 2018 spokojne skončiť vo fubalovom nebi. V Divadle snov ponúkli v 1.kole až nečakane vyblýskaný šarm, aj vďaka Rashfordovi a pavúkoidnému duu Matic Pogba zbili Biliča 4:0 a dnes na juhu Walesu môžu prehrať jediný zápas z desiatich. To proti miestnym Labutiam, čo v 1.kole vystrelili na bránu Southamptonu presne ani raz.

Vymeňte vzadu Blinda a položte na trefu Lukaku. Odvážnejší na tri.

STOKE – ARSENAL

Pripomeňte mi, kto potreboval na debutový gól na tráve Premier League menej než 94 sekúnd a kúpim za trest permanentku aj mame. Alexandre Lacazette, Výstavný hračičkár, lopta na šnúrke a spomínaný gól po hlavičke, pri ktorej sa ani neodlepil zo zeme. Asi som sa zamiloval. Wenger ťahá planý vagón neprajnosti už pridlho, povedzte, či starej škole francúzskeho gurmána ofenzívy nechcete napriek všetkému zapriať iba úspech.

Stoke má Shaqiriho, potom už ale skoro nič, Hughes to štatisticky proti Wengerovi navyše strašne nevie, tiket s prehrou Gunners bude pre bohatých optimistov.

TOTTENHAM – CHELSEA

Jasná pecka kola, navyše vo Wembley, kde je doma hneď každý a nikto. Pochettino vie, že ak zbiť v súčasnosti chrípkoidnú conteovku 3-4-2-1, tak presne v túto nedeľu. Chelsea je bez /čítaj oddelene/ Hazarda i Cahilla, vpredu už od začiatku vraj s Moratom.

Na opačnom konci bojiska Kane versus Luiz, pri tipe na kartu nepovedzte, že máte problém s výberom.

Kurzy 2.1 versus 3.8. Gól Kane.

Ak neviete, že niečo neviete, majte niekoho, kto vás včas varuje. Aby ste nekončili ako poniektorí ministri. Užite kvalitný fodbálek a dopremierligotania čoskoro, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko