Sledujte nás

Anglicko

EPL: Pepe je majster, Arsene legenda

Vzrúšo za Lamanč spadlo po minulom kole jak Ferkovi libido na 23.strane Kamasutry, ako ale vravia miestni spíkri, „it ain´t over until the fat lady farts“. Vitajte znova raz v krajine Wilka Dobyvateľa, priatelia…

MAN CITY – SWANSEA

Pepeho „Občania“ sadli podľa zásluh i očakávaní na futbalový trón kráľa ostrovov, keby taký Sterling nebehal jak tajomník mládežníckej pobočky LGBT v Nižnom Tvarožci a nepálil všetko tam kde Ramos najradšej penalty, na konci dňa by si bledomodrí možno pripísali na sezónne konto aj najlepšieho strelca ligy, pošlúc duet Salah – Kane za Cibulkovou do e-šopu vybrať novú pušapku /ktorá jej je aj tak nanič/.

Gloriola je každopádne najbrilantnejší tréner na planéte ani nie tak preto, že je najlepší, ale že všetky jeho tímy hrajú a hrali v celkovom priemere zaručene najpohľadnejší futbal, čo si jeho história pamätá.

Labute z Walesu sa idú Na Eastlands zachraňovať v Premier League, či pôjde Pepe zas radšej na golf a pošle na trávu céčko nevedela včera povedať ani jeho sestra. Who cares anyway. Remíza pri dobrom kurze vôbec nie vylúčená.

ARSENAL – WEST HAM

Posaďte si polovičku na stehno, zasyčte pilsner a hlavne vychutnajte londýnsku férovku, v ktorej vás Arsenal šokuje znova tým, že zahrá presne opačný výsledok ako tipnete. Nedajbože aj vsadíte. A propos. Arsene, či už ťa milovali alebo naopak, ak niekto nechá cez dvadsať rokov života v ťažkom profesionálnom futbalovom ringu, nezaslúži si nič, iba obdiv. Merci beaucoup, ami!

Lebo len divák je neverný, futbal je večný.

Dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko