Sledujte nás

Anglicko

EPL: Volá ostrovný futbal

Viete, prečo sú roztlieskávačky na Slovane najlepšie tanečnice? Zatrsajú aj keď nikto nič nehrá. Za kanálom kopeme kolo číslo 22. Vitajte, priatelia.

BRIGHTON – LIVERPOOL

Ktovie, ako to s tými vetrami naposledy vo Wolverhamptone v FA Cupe Jurgen naozaj myslel, v meste s najväčšou komunitou LGBT na celých šírych brexitujúcich ostrovoch dnes ale bude dobré nedarovať miestnym borcom pána Hughtona ani prd. Základné takticko-technické údaje píšu, že trinásty Brighton ide posledné štyri zápasy /vo všetkých súťažiach dohromady/ bez prehry, nemá výrazné problémy so zraneniami a že – Lovren najskôr /hurá/ nehrá. A čo je pre Kloppa nateraz najsignifikantnejšie – Pepeho bledobelasí šejkovia sú po ostatnom kole znova na dostrel.

Tipnem si 1:2

TOTTENHAM – MAN UNITED

Na sakrálnej pažiti Wembley konečne „ranec“, čo má preveriť Gunnarových z pekla vzkriesených Devils, ono pätnásť bodov z piatich zápasov, toť za Lamanč väčšia drzolina než u nás doma Ražova žuvačka na estévé. Pochettino band je skvelý s loptou, ešte skvelší bez nej, ak by ste si o víkende chceli vybrať iba jeden jediný zápas v telke, potom že hej. OO. OfenzívnaOrnamentalistika.

Tipnem si 2:2

MAN CITY – WOLVERHAMPTON

Ruvať sa s vlkmi nie je nikdy sranda, bradatý Špiritus Šampus na lavičke hostí je navyše ešte aj riadne prešibaná líška. Elastický herný prejav žltých Wanderers dáva futbalu esprit, oku pôvab a tabuľke body /9.miesto/, najmenšie podcenenie zo strany čelo tabuľky znova atakujúcich City môže byť dnes na Eastlands zradnejšie než Judášov bozk z Getsemanskej záhrady. Matúš 26:47-56.

Tipnem si 3:1

Berte život s humorom a pri stávkovaní radšej pozor na šťastenu – je verná každému, neverná všetkým. Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko