Sledujte nás

Futbal

Bundesliga, dejstvo 23

Čo majú spoločné rozpísaná bakalárka a natiahnutý väz v kolene? Že dnes ostávam doma. Vítam víkendom nadšený kolektív.

Bayern – Hertha Berlín

Ani berlínske holúbä by v lete 2018 netipovalo, že prúžkovaní budú dnes tam, kde sú. Veta štýlom teach me Andrej Danko štartuje opis azda najlepšieho zápasu víkendu, v ktorom sa Ondro Duda a spol. postavia veľmi náročnej skúške, ktorej praktická časť predstavuje 90 plus niekoľko minút v Allianz Aréne. I keď to vyzerá na tri jasné sobotné body, paradoxne z posledných piatich zápasov vyhrali obaja zhodne po jedenkrát a zbytok skončil remízovo. Niko Kovač však už nie je tým rojkom z jesene, čiže niet o čom. Iba žeby bolo?

Kurzovo je tento zápas nezaujímavý až do chvíle, kedy ste o 11:00 podporení promile a precítite národnú hrdosť za našich hráčov na nemeckých trávnikoch.

Dortmund – Leverkusen

Keď je Bayern hedlajnerom nemeckého víkendu, meranie síl škôl dynamického futbalu o vekovom priemere 20,drobné je najfutbalovejším osviežením nedele aj napriek finále toho najmenej podstatného pohára na ostrovoch (Stew, budeš mať slovo). BVB mali jeseň snov a verilo sa im už natoľko, že páni so zázračnými rydlami mali na onom majstrovskom taňiru Bundesligy vyryté minimálne BOR… to sa však pomaly môže meniť na BORtaci, keďže bodový náskok nad Bayernom je fuč, šanca na otočku v Lige majstrov asi jak že Peťo bude mať zajtra zdravé koleno a aby toho nebolo málo, v nedeľu ich preverí Leverkusen.

Nič viac nenapíšem? Nič viac vám k tomuto zápasu netreba vedieť, len že Bailey, Havertz, Sancho, Hakimi – inými slovami v tomto zápase si príde na chuť každý.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal