Sledujte nás

Anglicko

EPL: WINdajk je len jeden

Mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu núka 29.dejstvo drámy svojho divadla, lístočky, priatelia…

BOURNEMOUTH – MAN CITY

Na hrudu dvanásteho tímu tabuľky si ide šejkov belasý voj po jediné, a že sa mu to najskôr podarí vám potvrdí aj posledný Blahov status. Domáci schytali naposledy od Gunners rovnú päťku, snaha revanšovať sa pred domácim plebsom i noblesou tak už včera presahovala podľa exitpolov Kližanove ego. Túžiť po vypeckovanom Bugatti Veyron a nejazdiť pritom na kolobežke sa však podarí len vyvoleným. Uvidíme, ja to vidím na 1:4. Lebo A-kill-ero.

EVERTON – LIVERPOOL

Päť-pätnásť nedeľa, čas kedy si beatlesácka dvojička rozdá pravé háky v lige líg na Mersey vraj presne po dvestýkrát. Že vitrínková ostr/rovn/á mastenica. Pokiaľ žijeme v tom, že kloppovci na špici tabuľky profitujú /-ovali/ hlavne z ofenzívy, potom radno vedieť, že nik v lige nefasoval menejkrát ako práve Liverpool, rozumej v 28-ich doterajších zápasoch presne 15-krát. Pri dnešnom pokuse o racionálny tip sú dôležité tri veci. WINdajk je len jeden. Predpoklad, že z času načas najväčší pohoďák zo všetkých zmätkárov v svetových futbalových bránach Alisson fasuje v Goodisonovom parku viac než dva kusy je ako šoférovať Harabinov autobus. Červení minimálne jeden dajú. 

AK navyše líder zopakuje entuziazmus a /slovami Wengera/ futbalizmus z minulého kola, domáci na tribúnach môžu rovno ťahať vreckovky.

1:2 Salah

Život razte stále s humorom a pri stávkovaní pozor na šťastenu – je verná každému, neverná všetkým. Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko