Sledujte nás

Anglicko

Premier League v skratke, 10. marec

Tridsiate kolo v zemi Albionu znova potvrdilo, že v Anglicku prší za každého počasia. A že sa tu ešte furt kope najmegalomanskejšia liga na svete.

SOUTHAMPTON – TOTTENHAM 2:1

Svätí v Premier League nie sú Dortmund v Lige majstrov a s potrestaným Mačetínom na tribúne navyše padal výkon Spurs na /zlý/senMary rýchlejšie než let malajských aeroliniek. Slovensko potrebuje prezidentku, Cibulková nový kožuch a Kohúty vlastný štadión. Dajbože.

MAN CITY – WATFORD 3:1

Ako vraví ujo Lešický, veľký pes vždy pohryzie malého, na Eastlands sa tak lopta vlastnila v pomere 70+ ku 30mínus a rohy kopali pri 9:1. Aby na konci dňa Vrah-im Sterling skrz trojitý zásah za trinásť minút všetkým znova raz ukázal, že nič nie je vo futbale viac ako rýchlosť. Inak, neviete, v ktorom mužstve by zdravý Sané furt len tak sedel na lavičke?

LIVERPOOL – BURNLEY 4:2

Ja som Fandajk a na tejto skale postavíš svoje impérium, toť úryvok z Biblie na Anfield Road. Reds sú najpriamočiarejšie mužstvo v lige, vpredu nešpekulujú toľko čo Citizens, a potom, čo im dnes Burnley darovalo dva góly ostali pod palcovými titulkami polovičke ostrovných novín len Firminove porcelánové rezáky. A že dať gól v 90.minúte bez kvapky potu na čele? Mané.

CHELSEA – WOLVERHAMPTON 1:1

Že je futbal riadna ošípaná vám potvrdia nielen borci z PSG, ale po nedeli aj tí z Chelsea. SpiritusŠampusova svorka Vlkov /v počte dva/ vošla do vápna Blues prvýkrát po 60-ich minútach hry, kopla po šumnom brejku za Kepu ušmudlanku a nebyť spasiteľa Hazarda v nadstavenom čase, bola by vykradla Stamfordský most aj s biletármi a upratovačkou.

ARSENAL – MAN UNITED 2:0

Keď proti vám stoja tyče, duje vietor, sudí odpíska žiacku penu a stokilový dríč Lukaku nemá strelecký deň, potom v šlágri, ktorý až takým šlágrom nebol, prehráte pod Gunnarom prvýkrát v lige vôbec. Asi aj škoda, bo Devils na Emirates určite neboli tým druhým najlepším na pľaci. A že Pogba je najpreceňovanejšia hviezda na planéte futbal? T/F.

Dobrý štart do nového týždňa, maturantom extra, a čítame sa čoskoro, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko