Sledujte nás

Futbal

Láme sa titulový chlieb: Bayern vs. Dortmund

Je tu zápas, na ktorý čaká nielen celé Nemecko. Bayern proti Dortmundu, respektíve druhý proti prvému – Der Klassiker, je tu, milý kolektív.

V jeseni ich delilo 9 bodov a šance Bayernu na titul boli rovnako vysoké, ako prieskumové prezidentské šance Magiána. Dortmund však postrácal body v období nerovnomernej formy, čo Bayern využil a dobehol svojho dlhoročného najväčšieho ligového rivala. Karty sa zamotali aj v poslednom kole pred Klassikerom, kedy Bavori len remizovali na pôde Freiburgu a BVB sa opäť dostali na dvojbodové čelo Bundesligy.

Dnes je teda Dortmund o dva body bližšie k titulu, no do konca ligy ešte pár kôl ostáva a čo viac, dnes je slávny Klassiker. Už sté ligové stretnutie nemeckých gigantov napovie, kto z nich si zaslúži zasadnúť na nemecký trón. Tiež sa ukáže, čia víťazná mentalita je lepšie naladená. Už dlho nebol tento zápas pod takým tlakom a teda sa očakáva, že z pohľadu zainteresovaného i nestranného futbalového nadšenca to bude futbal všetkých futbalov. Jediné čo ostáva, je len zasadnúť pred displej a sledovať, kto z koho.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal