Sledujte nás

Futbal

Liga majstrov, dejstvo tretie

Európske klubové galapredstavenie hlási návrat na najhorúcejšie trávniky Starého kontinentu. Je tu Liga majstrov, kolektív.

Manchester United – Juventus

Medzi všetkými možnými dvojzápasmi dnešného programu vyčnieva najviac meranie síl Mančesteru a Juve. Ronaldova tzv. Alma mater je síce zmietaná kadejakými výsledkami, no ak má Chose dokázať svoju špeciálnosť, dnes má príležitosť so štítkom najideálnejšiu z najideálnejších. Taktická prestrelka, tvrdé súboje v strede poľa či remízková prekopávaná ala Oľšov vs. Rakytovce? Pred týmto šlágrom je rovnako ťažké uhádnuť víťaza asi ako zároveň dúfať, že moja bakalárka sa napíše sama. Proti srdcovým záležitostiam sa postaví aj Paľo Pogba a bude zaujímavé sledovať, jak využije dosiahnuté znalosti o hre všetkých hier. Maródka domácich vyzerá jak čakáreň na chirurgii po prvej poľadovici a domácej mašinérii vlajok z celého sveta okrem stávkových neveria ani vlastní rodičia.

3,10 na Junajtid a 2,5 na turínskych ragazzov, bim ho za pejc eurokoruniek na zebrovitý pattern, lebo dnes nebudú Červení diabli naberať Starú dámu na vidly.

Šachtar Doneck – Manchester City

Nech sa Guardiolovci ejkejej kúpime ďalší klub na počkanie nehnevajú, ale bojovať o svetovú popularitu len na jednom fronte, tak še to Pepku veru neda robic. Dnes majú „The Sky Blues“ na Ukrajine parádnu príležitosť mierne si vydýchnuť a nebáť sa o zotrvanie v milionárskej súťaži. Ale každý kto pozná, tak dobre vie, že Guardiola sa s normálnym futbalom neuspokojí ani keby mu sľúbili titul dopredu. Káder typu hviezda strieda hviezdu a tá dáva high five na tribúne ďalšej hviezde sa dnes postaví húževnatým baníkom z Donecku, ktorí vo svojom meste nehrali ani nepamätajú. Jedna komora mi šušká, že debakel minimálne o rozdiel triedy, no druhá mi zastavuje prívod krvi s vedomím, že jednonohý pes uteká pomalšie a preto ak chce Doneck bojovať o holú r…adosť, majú šancu ukázať to.

Kurzy skoro 9 vs šmišnych 1,33 uff, idem na pivo radšej.

So stávkovaním pozorne, ale pamätajte, že nefajčiari budú mať aspoň čistejšie svedomie, bo však nekuria ta aspoň podajú. Ja mám v tomto prípade smolu. Držte si klobúky, Čempions líg je tu zas, kolektív.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal