Sledujte nás

Hokej

Keď dostaneš školenie z efektivity

Krásna myšlienka HC Košice rozdať lístky žiakom základných a stredných škol dnes zaplnila Steel arénu.

HC Košice - Nové Zámky

Krásna myšlienka HC Košice rozdať lístky žiakom základných a stredných škol dnes zaplnila Steel arénu. Zápas proti Novým Zámkom sledovalo dokopy 6 480 divákov a veruže sa bolo na čo pozerať.

Papierovo „jasný“ zápas sa od začiatku nevyvíjal podľa predstáv domácich fanúšikov, keď už v tretej minúte úvodnej tretiny prehrávali Oceliari 0:1. Dve minúty do konca síce vyrovnal delovkou obranca domácich Repe, no druhá tretina opäť gólovo patrila hosťom. Nové Zámky využili presilovku o dvoch hráčov a dostali sa opäť do vedenia. V tretej tretine sa už hostia dostali do hry len sporadicky a tempo diktovali Oceliari. V koncovke však chýbala efektivita a niekoľko vyložených šancí premenili len na jediný gól. S remízou na konci zápasu si diváci vychutnali aj predĺženie, v ktorom si druhý bod za výhru uchmatli hostia a nič na tom nezmenil ani konečný pomer striel 41-22 či obrovský ice-time prvého útoku domácich Haščák-Chovan-Majdán.

Domáci Košičania tak doma utŕžili už druhú prehru po sebe, keď po vysokej prehre proti Detve 1:4 dnes prehrali aj proti Novým Zámkom 2:3 po predĺžení. Hernú dominanciu domácich prevýšila silová hra Novozámčanov a efektivita streľby. V nedeľu Oceliari nastúpia opäť doma proti „obľúbeným“ Baranom z Banskej Bystrice a som skutočne zvedavý, či na ľad vykorčuľujú s rovnakou hrou plnou života ako proti Slovanu, alebo tak nervózni a so zviazanými rukami, ako práve dnes.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Hokej