Sledujte nás

Hokej

Ja Judáš II.

judasVýkonová žobrač Čechov, kamenný klídek Laco i až nečakane zreteľná iskra mlade spod Tatry sypli Judášovi soli v kref, Klepišov motýľ i keď neskoro, no nakoniec potvrdil i potešil.

Paradox vsaď na Čechov, predaj pri ich zreteľnom kalikizme stav 1:0 /rozumej vsaď na nevýhru Čechov In Play/ a vyhraj napriek výhre Slovenska malé euro pochopili pokročilí, každopádne koza celá i vlk sýty. Slovensko napriek futílnym chybám roztrasených rúk /Marinčin, máš recht, tie oslabenia nás ozaj oslabujú/ a mäkkého kolena potešilo, Česko sklamalo jak minule v Lucerne Verešovej pušapka. Judáš čaká, kedy malý Reway verbálne rupne ala Vinco Luky a Golonka v jednom. Do roka a do dna. Satan budí stále rešpekt tichého zabijaka. MirOcle!

Na hokejovo nepresné kanadské „déčko“ s brankárom, čo za Javory nič v živote okrem chrípky v žiakoch nechytil, Judáš inštinktívne vetriac neistotu nevsadil. V nízkom slnku aj trpaslíci hádžu dlhé tiene a tie v kráľovstve šamana Lukašenka zatiaľ hokejovo prekročili iba Rusi. OvečKIL, uchhty.

Ozvem sa zas … keď príde môj čas… Ja Judáš…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej