Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 3.kolo /nedeľa/

Mario Balotelli je kabinetný liverpoolsky kiks a i keby dal ex-milanista v Premier League 15 gólov v ďalších 9-ich kolách, je iba otázkou času kedy sa v jeho džungli zobudí Gerrardom, Rodgersom i všetkými svätými krotené zvieratko. A s tým číslom môže ísť tiež skôr na hokej.

TOTTENHAM – LIVERPOOL

Super Sunday skríži na White Hart Lane meče Spurs a chlapcov z mesta Beatles, dnes už aj s Balotellim na lavičke /ak ho samozrejme dovtedy naučili obliecť dres/. Kohúty zbili v predošlom kole QPR – Quickly Paralysed Redknapps, na sever Londýna ale prichádza súper, ktorý Spurs v minulej sezóne dvakrát v lige položil na lopatky. Po neúspechu na Etihad Stadium ťažko veriť v kompletnú stratu bodov Reds aj v dnešné popoludnie, viera velí v neprehru Liverpoolu. I keď takí Hotspurs sú jediným tímom top flight, ktorý som videl naživo hneď trikrát a srdce proti nim akosi nepustí.

Gól – Sturridge

LEICESTER – ARSENAL

Kurz 4.5 na Leicester môže dať veľa za málo, dnes neposlúchneme risk manažment a dáme na bozk šťasteny. Kto sledoval tím z East Midlands v prvých dvoch kolách, nebude sa ani veľmi čudovať.

Arsenal je jasný favorit, Arsene Wenger v Premier League neprehral proti Leicesteru nikdy hádam ani polčas, adrenalín spurného tipéra zmeniť napísané však velí InPlay stávku na prvý gól domácich, skúsení už potom vedia čo ďalej. Viac v blogu KEĎ VSÁDZAŤ NA LÚZRA EŠTE NEZNAMENÁ NÍM AJ BYŤ.

A aby som na Maria nebol až taký pes, randiť aspoň raz jeho ozdobu, toť dozaista iné delírium snov. Uchhty. Že šumnú nedeľu.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko