Sledujte nás

Anglicko

CHRISTIAN BENTEKE SA VRACIA…

Prudký pohyb nohou od podložky, najčastejšie pri dynamických športoch, a je to. Kto zažil roztrhnutú achilovku, radšej ani nespomína, kto nezažil, ani nechce. Hej, i keď je najhrubšia, rada sa trhá, svoje o tom vie i Kobe Bryant. Alebo Christian Benteke.

Zranenie, presne tak ako choroba, prichádza na koni, no odchádza zásadne pešo. Dvadsaťtriročný belgický forward sa zranil pri tréningu v apríli tohto roku, obetoval zraneniu sedem mesiacov a počas nich samozrejme i Majstrovstvá sveta v Brazílii, nateraz určite možný vrchol svojej kariéry. Tréner Aston Villa Paul Lambert vzhľadom na závažnosť veci dovolil Bentekemu tráviť tri mesiace života v Belgicku spolu so svojou rodinou a sám Christian priznáva, že znova pocítil, aké to je viesť „normálny“ život a vychutnať si blízkych deň čo deň.

Čas návratu do reálu ale prichádza práve v teraz a Christian Benteke je pripravený naskočiť do samého centra diania. Do Villa Parku prichádza Manchester City a hoci len na pár minút, no čierny borec by už proti jednému z favoritov na titul mohol byť pri tom.

Želám úspech, Mr.Benteke!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko