Sledujte nás

Futbal

NEMECKO – ÍRSKO … Kvalifikácia ME 2016, skupina D

Štadión Gelsenkirchen, po nemeckom krachu pred pár dňami v Poľsku /2:0/ by tu dnes mali futbalovo slušne nakúpiť práve zelení ostrovania.

Íri naposledy zbili slabingera z Gibraltaru 7:0, dnes ich navyše už posilní 31-ročný „expert“ na penalty Jon Walters. Wes Hoolahan, Jeff Hendrick a James McClean budú ešte na pľaci pravdepodobne chýbať, štart Stephena Quinna a Glenna Whelana je v stave zvažovania.

Poliaci vystrelili v sobotu trikrát na nemeckú bránu a stačilo im to ako na historické víťazstvo 2:0, tak na zabezpečenie miliárd pre stávkové kancelárie. Hrať bez Mesuta Ozila, Marca Reusa a Bastiana Schweinsteigera nevedia ver vždy úspešne ani tí najväčší. Christoph Kramer je mimo hru skrz črevný vírus. Karim Bellarabi z Bayeru Leverkusen sa objaví znova na krídle a už v základe, laik sa čudoval, odborník žasol, jeho debut v Poľsku bol vskutku ódou na futbal.

Joachim Low je futbalový Napoleon, ktorý neprehráva  len tak, už vôbec nie dvakrát po sebe. Kurz 15.5 na Írov hovorí skoro za všetko, tí,  čo vsadíte na O’Neillovcov viac ako 5 eur pošlite do redakcie zo tri selfie. Vyžrebujeme víťaza.

V Írsku sa na celom ostrove nevyskytujú hady, podľa legendy ich poslal preč patrón krajiny svätý Patrik. Dnes by mal byť v hľadisku aj s partiou – ak sa ostrovania nechcú späť cez Anglický kanál plaziť.

Nemecko vyhrá pri kurze 1.28.

Pri tipovaní každopádne nedajte na slová ani tých najväčších expertov. Radšej na vlastný inštinkt.

Dovyhratia, amigos:)

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal