Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 8.kolo /nedeľa/

Hrnčiarstvo, uhlie a oceľ – tri hlavné atribúty 250-tisícového Stoke-on-Trent v Staffordshire. Začíname na Britannia Stadium, priatelia.

STOKE – SWANSEA

Stoke a jeho futbal je kapitolka sama o sebe, predstavte si len žeby vás fanúšikovia doma i vonku povzbudzovali niečim v štýle „My sme Stoke, ale nám to nevadí“. Potters prešli od čias zaťatých pästí, oštepárskych autov a vysunutých sánok Tonka Pulisa k slušnej futbalovej pohľadnosti hlavne vďaka dovtedy nie najúspešnejšej trénerskej práci Marka Hughesa, čo však bolo, je a ostane nemenné je sila Hrnčiarov na domácej tráve. Hej, Stoke na Britannia Stadium v tejto sezóne stratilo už dva ligové zápasy a strelilo tu iba tri ligové góly, čo je ten najmenší z počtov ktoréhokoľvek mužstva na domácom štadióne Premier League, do šíkov pruhu sa ale vracajú Mame Biram Diouf a Victor Moses, jednoznačne pripravení pridať štatistike ružovej.

The Swans nevyhrali štyri posledné zápolenia v top flight /dve prehry, dve remízy/, na pôde Stoke v ostatných troch vzájomných ligových stretoch nezvíťazili takisto ani raz, Labutiam tak dnes prisudzuje výhru slušných 3.15. A Wilfried Bony ako bonus, samozrejme.

Remízový zápas neverí v prehru domácich.

Skúsim 2:2 … Bony, Bony

QPR – LIVERPOOL

Joey Barton na Loftus Road absentuje, ďalší diel „Múdry schybí – Farma veržn“ sa za kanálom odkladá /https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/joey-bartons-top-30-mad-1285925/. Jazdci z Kráľovninho Parku krivkajú na samom dne tabuľky a ich trom bodom v 92.minúte duelu dnes v Londýne neverí ani jej veličenstvo, ani plebs.

Do radov Reds pridajte vrátivších sa Joe Allena, Emre Cana, Dejana Lovrena /škoda že Daniel Sturridge si znova zranil, tentokrát lýtko, a je na mesiac opäť mimo hru/, zaklincujte Raheemom Sterlingom a spokojne zabudnite na obavy. Dvojka, pri 1.62 aj za veľa. Liverpool dnes porazí iba ak Liverpool.

Skúsim 1:3 … Gerrard

Najvzrušujúcejšie je šťastie, ktoré je mimo našu kontrolu. Pokúšajte ho vždy opatrne a dočítania zajtra, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko