Sledujte nás

Hokej

NHL – Januárové predpoklady

Sme v druhej polovici NHL a po trinástich prehratých zápasoch v rade sú v lige tímy /jasné, že Buffalo/, ktoré prekvapili a niektoré ešte len prekvapia.

Tampa Bay

A že prečo tam Pánik nemal šancu?! Ondrej Palát (36 bodov), Tyler Johnson (49 bodov), ironicky, pred dvoma rokmi si v Tampe mysleli, že z trojice Pánik, Palát, Johnson bol Pánik ten najtalentovanejší. Btw, Steve Yzerman ako GM robí divy (v Detroite mu držia miesto). Tampa tento rok nevyhrá Stanley Cup. Dostanú sa max. do finále konferencie.

Detroit

Ak ich sledujete, tak vám možno napadlo, že Tatar a Nyquist môžu reálne v budúcnosti nahradiť Datsyuka a Zetterberga. Tím, ktorý môže prekvapiť a dostať sa ďaleko.

New York Islanders

Po posledných sezónach a zmene v pozícii GM to nie je prekvapenie. Veľmi sympatický tím, no obávam sa, že v playoff nemajú šancu. Nemajú hráčov, ktorí začnú ťahať práve vtedy, a s Halákom v bráne to nie je zrovna najistejšie. Max. druhé kolo playoff.

Boston

Neveril som, že NHL tím môže stáť na jednom hráčovi. Môže! Prečo je Boston siedmy? Lebo Chára bol zranený a bez neho sú Bruins ako zlatulilinké koala medvedíky v ZOO. Playoff dajú, tam sú už ale bez šance.

Toronto & Montreal

Toronto už ako býva zvykom ukazuje ako sa kazí dobre rozbehnutá sezóna. Kolega z Toronta mi povedal, že napriek tomu, že všetci v Toronte rozprávajú nenávistne o Montreale, v hĺbke srdcia im držia prsty, lebo to je asi jediná šanca pre Stanley Cup v Kanade. Montreal na to naozaj má.

New Jersey

Po 48-ich zápasoch New Jersey môžeme oficiálne povedať, že ich typická stíhacia jazda v tejto sezóne nemá význam a teda môžeme otvoriť anketu „kde prestúpi Jarda?“

Nashville

V porovnaní s minulým rokom je to úplne iný tím. Vynikajúce výmeny plus zažiarenie Filipa Forsberga ich dostali veľmi vysoko. Playoff je však o inom a oni na to nie sú pripravení. Určite nie túto sezónu.

San Jose

O nich len v superskratke. Nech si robia čo chcú, a nech majú akokoľvek nabitý tím, vždy na konci zlyhá Thorton, Marleau respektíve obaja naraz. V playoff nemajú šancu (možno tak na druhé kolo).

Los Angeles

Teraz sa im veľmi nedarí, no playoff dajú a tam… Už dlho niekto nevyhral Stanley Cup dva roky po sebe. V tomto roku to inak nebude.

Colorado

No nepobaví Vás, keď Iginla prestúpi do Colorada, aby vyhral Stanley Cup, a oni po minulej sezóne nič. Anketa dva „kde prestúpi Jarome?“

Minnesota

Dvanásť zo 14 a ja stále verím, že Parise, Suter a Vanek to dajú. Akonáhle sa chytí brankár, budú v playoff. Ale či sa chytí, to neviem.

Edmonton

Dúfam, že v drafte nedostanú McDavida, lebo toto už prekračuje všetky medze. Tento tím asi ani nemá sebaúctu. Keby zmizli z ligy, tak si to ani nevšimnem. Bolo by o jedného fackovacieho panáčika menej.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Hokej